Αναζήτηση
Πως είδαμε από μέσα τη συναυλία της Lady Gaga!!! Αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμο! | iShow.gr
Ειδήσεις
Πως είδαμε από μέσα τη συναυλία της Lady Gaga!!! Αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμο!
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
10:05
Το περιμέναμε πως και πως εδώ και μήνες! Περιμέναμε κάτι φαντασμαγορικό, κάτι που να δικαιολογεί το χαμό που προκαλεί με κάθε της βήμα. Κι αυτό ακριβώς ζήσαμε!

Χθες βράδυ, το παγκόσμιο φαινόμενο που διαμορφώνει τάσεις στη μουσική, τη μόδα και τον τρόπο ζωής, Lady Gaga, έδωσε ένα εξαιρετικό show στο Ο.Α.Κ.Α. που απόλαυσαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θαυμαστές!

Η συναυλία άνοιξε με τον Άλεξ Καββαδία να ανεβαίνει στη σκηνή και να διασκεδάζει το κοινό που σιγά σιγά γέμιζε το Ολυμπιακό στάδιο.

Στη συνέχεια, η Lady Starlight, διάσημη DJ, ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε το πρόγραμμά της προετοιμάζοντας τον κόσμο για τη Lady Gaga, που λίγα λεπτά αργότερα προκάλεσε πανικό!

Η pop star ξεκίνησε το πρόγραμμά της με επιτυχημένα τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο, όπως το Artpop και το G.U,Y. και στη συνέχεια ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της όπως το Artopot, τo Judas, το Born This Way σε διασκευή με πιάνο που έπαιζε η ίδια, το Bad Romance, το Poker Face και το Just Dance!

Ένα show γεμάτο χορό, τραγούδι και πολύ κέφι τόσο από την ίδια τη Lady Gaga, όσο και από τον κόσμο που απολάμβανε κάθε στιγμή την αγαπημένη του star σε απόσταση αναπνοής να δίνει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής επί δύο σχεδόν ώρες.



Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν αυτή που η τραγουδίστρια πήρε το γράμμα που της έγραψε ένας θαυμαστής της και το διάβασε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Στο γράμμα, ο θαυμαστής μιλούσε για τους τρόπους με τους οποίους η Lady Gaga τον βοήθησε να αποδεχθεί τον εαυτό του και να τον αγαπήσει γι'αυτό που είναι και η τραγουδίστρια δε μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της, ενώ λίγα λεπτά μετά τον κάλεσε στα παρασκήνια να τον γνωρίσει από κοντά!

Η Lady Gaga είναι μεγάλος θαυμαστής της χώρας μας και δεν το έχει κρύψει! "Σας αγαπώ", "ευχαριστώ" και "φιλάκια μωράκι" ήταν τρεις φράσεις που είχε μάθει απ'έξω και έλεγε συνέχεια στους θαυμαστές της. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της συναυλίας, η τραγουδίστρια τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία την ώρα που τραγουδούσε και είπε πως όπως επιβίωσαν ο Παρθενώνας και τα μάρμαρά μας, έτσι θα επιβιώσουμε κι εμείς.



Τιμώντας τον γκέι πληθυσμό που την λατρεύει και τον οποίο υπερασπίζεται με κάθε ευκαιρία, η Gaga βροντοφώναξε "be gay and proud" (= να είστε γκέι και περήφανοι) καθώς και "we believe in spreading love, in tolerance and in equality" (= πιστεύουμε στο να μοιράζουμε αγάπη, στην ανοχή και την ισότητα).

Οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Ο.Α.Κ.Α. (ανάμεσά τους κι εγώ) έζησαν μια εμπειρία που θα χαραχθεί στη μνήμη τους και ήταν παρόντες στο απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Lady GaGa
Άλεξ Καββαδίας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551