Αναζήτηση
Ποιος Κωστόπουλος; H Tσόλκα έγραψε το άρθρo για Σεφερλή! Tι συνέβη; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ποιος Κωστόπουλος; H Tσόλκα έγραψε το άρθρo για Σεφερλή! Tι συνέβη;
Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014
13:04
H αγαπημένη και εξαιρετική δημοσιογράφος Αλεξάδρα Τσόλκα βάζει τα πράγματα επιτέλους στην θέση τους. Διαβάστε τι έγραψε η ίδια:

Και ξαφνικά βλέπω ένα αιχμηρό μεν, εντός ορίων δε άρθρο για το πρωινό του Mega να γίνεται best seller στα μεσημεριανάδικα σαν να πρόκειται για ζήτημα εθνικής σημασίας. Να βγαίνει ο Σεφερλής, να βγαίνει η Τσαβαλιά, να βγαίνει κι ο Κωστόπουλος να δικαιολογηθεί που σε δικό του site δημοσιεύτηκε. Να βγαίνει και στον αέρα το όνομα μου αντί του Ηνίοχος Φελιζόλ με το οποίο το υπέγραψα.

Για να τελειώνουμε με όλη αυτή τη γελοιότητα, ναι εγώ το έγραψα και το παραδέχομαι κατ’ αρχάς γιατί με τόση σημασία που έχει το κείμενο (το παραθέτω παρακάτω) μάλλον πάω για Πούλιντζερ. Είναι ζήτημα το αν έχω γράψει στη ζωή μου πέντε κείμενα άποψης ανυπόγραφα ή με ψευδώνυμο κι όποτε αυτό συνέβη σίγουρα δεν έγινε επειδή φοβάμαι να υπερασπιστώ την άποψη μου ή να υποστώ τις συνέπειες. Πόσο μάλλον για ένα φαιδρό ζήτημα όπως είναι στο μεγαλύτερο βαθμό της η τηλεόραση.

Υπήρχαν άλλοι λόγοι. Εν προκειμένω είχα ήδη μετακομίσει στο provocateur το οποίο σαν μπίζνα είναι ανταγωνιστική με το μαγαζί του Πέτρου. Είχα ήδη κάποιες ανειλημμένες συγγραφικές υποχρεώσεις στον Κωστόπουλο όμως από τη στιγμή που ήμουν ήδη αλλού δεν ήταν ηθικό να βγαίνει η υπογραφή μου σε δύο παρόμοια μαγαζιά. Άσε που ουσιαστικά δεν το έκρυψα και εντελώς. Φάτσα κάρτα το ανέρτησα στη σελίδα μου στο fb, δηλαδή μόνο ντουντούκα δεν έβγαλα.

Αυτά για κάτι σχόλια περί της ηθικής μου να το υπογράψω ανώνυμα, ειδικά από ανθρώπους που το έχουν κάνει επιστήμη. Είτε οι ίδιοι είτε βάζοντας άλλους και τηλεφωνώντας σε περιοδικά για να δώσουν γραμμή. Όσο για το ίδιο το κείμενο και την ενόχληση που αισθάνθηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά. Σόρι παιδιά, αλλά αυτή είναι η άποψη μου και την υποστηρίζω. Δεν θεωρώ πως πρόκειται για προσωπική επίθεση αλλά για σχολιασμό συγκεκριμένων επικοινωνιακών κινήσεων και επιλογών.

Και μην ξεχνάμεε ότι εποχή του Nitro, ήμουν από τους πρώτους που προσέγγισε τον Σεφερλή και το Δελφινάριο όχι σαν περιστατικό χαμηλής ποιότητας αλλά σαν φαινόμενο. Με σοβαρή και αγαπησιάρικη συνέντευξη και αποθεωτική κριτική για τη γνησιότητα της επιθεωρησιακής λαϊκότητας των θεαμάτων του.

Αν κάποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου, κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι τους πολεμούν οι πόλεμοι και κάποιοι τρίτοι, δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Ας πιούνε ξύδι, ας κάνουν αγιασμό, ας δούνε ψυχολόγο, ας κάνουνε κλύσμα, ας κάνουνε τέλος πάντων καλά τη δουλειά τους αποδεχόμενοι το ότι είναι δημόσια πρόσωπα και βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο στόχαστρο της κριτική. Διαφορετικά να πάνε να γίνουν ερημίτες.

Αλεξάνδρα Τσόλκα / provocateur

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Αλεξάνδρα Τσόλκα
Μάρκος Σεφερλής
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551