Αναζήτηση
Ποιος γνωστός τραγουδιστής πέρασε από δοκιμαστικό για τον Τροχό της Τύχης; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ποιος γνωστός τραγουδιστής πέρασε από δοκιμαστικό για τον Τροχό της Τύχης;
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015
17:06
Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το γνωστό και αγαπημένο από το παρελθόν τηλεπαιχνίδι, «Ο τροχός της τύχης» -σίγουρα όλοι σας θυμάστε τον Γιώργο Πολυχρονίου και την Κρίστα που γύριζε τόσα τα γράμματα, όσο και τον τροχό.
Αυτή τη φορά θα μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του Star. Μέχρι στιγμής μάλιστα, πολλοί είναι οι παρουσιαστές που έχουν κάνει δοκιμαστικό για να αναλάβουν την εν λόγω εκπομπή -ανάμεσά τους φυσικά και άτομα από το ίδιο το κανάλι.
Οι ιθύνοντες του σταθμού έκαναν πρόταση και στον τραγουδιστή, Ηλία Βρεττό, να κάνει και εκείνος με τη σειρά του ένα δοκιμαστικό. Ο ίδιος, ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά τους, αν και όπως όλα δείχνουν, δε θα είναι εκείνος τελικά που θα βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής.
«Δεν ήταν ο σκοπός μου το συγκεκριμένο παιχνίδι. Γενικότερα κατά καιρούς υπάρχουν συζητήσεις για διάφορα τηλεοπτικά projects. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι για το οποίο θα αισθανθώ ασφάλεια, θα κουμπώσω, θα μου αρέσει και θα αρέσω κι εγώ ενδεχομένως σε αυτό», δήλωσε ο τραγουδιστής σε πρόσφατες δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ηλίας Βρεττός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551