Αναζήτηση
Ποιό είναι το αληθινό φινάλε στα Κλεμμένα Όνειρα ; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ποιό είναι το αληθινό φινάλε στα Κλεμμένα Όνειρα ;
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
18:05
Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας πράξης των «Κλεμμένων Ονείρων» θα βαφτεί… κόκκινο.

Η Έλεν Τζόρνταν θα κάνει πράξη την επιθυμία του Μαλτέζου, θα τον σκοτώσει και στη συνέχεια θα αυτοκτονήσει. Και αν νομίζετε πως θα σας αφήσουμε έτσι, χωρίς να σας αποκαλύψουμε τη συνέχεια, είστε γελασμένοι. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Να τι δημοσιεύει το TV Ζάπινγκ:
Λίγο μετά την επιβολή της ποινής τρις ισόβια στον Μαλτέζο, η Έλεν Τζόρνταν καταρρέει ψυχολογικά αλλά με όσο κουράγιο της έχει απομείνει, αποφασίζει να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του γιου της.

Έτσι, όταν εκείνος της κάνει νόημα, σηκώνεται και τον πυροβολεί. Επικρατεί πανικός, ένα ασθενοφόρο έρχεται για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο –ψυχορραγεί- όμως ο φίλος της Λένας δεν τον θέλει με τίποτα ζωντανό και γι’ αυτό κρύβεται και τον πυροβολεί. Η σφαίρα όμως δεν βρίσκει τον ίδιο, αλλά το γιο του Άρη, ο οποίος πέφτει νεκρός.

Ο μόνος που βλέπει ποιος πυροβόλησε τον Άρη είναι ο Νότης Αργυρός, ο γιος του άνδρα της Έλεν Τζόρνταν από τον πρώτο γάμο του, ο οποίος έχει μάθει πως εκείνη είναι η μοναδική κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας. Έτσι πλησιάζει τον φίλο της Λένας και τον εκβιάζει να συμμαχήσουν με σκοπό να καταστρέψουν τους Μαλτέζους. Η οικογένεια τον βλέπει ως σωτήρα γιατί ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Άρη.
Η Έλεν Τζόρνταν στη φυλακή παλεύει με τις τύψεις και τελικά αυτοκτονεί. Η ίδια όμως αφήνει ένα γράμμα – διαθήκη, στο οποίο τονίζει πως όλα τα χρήματά της επιθυμεί να δοθούν στα εγγόνια της, Σταύρο και Χρύσα, αλλά και στο παιδί του Άρη. Παράλληλα τονίζει πως θα πρέπει να προσέχουν όλοι τον Νότη Αργυρό, γιατί είναι παρανονικός και ικανός να κάνει τα πάντα για να πάρει την περιουσία του πατέρα του, ο οποίος τον έχει αποκληρώσει.
Δεν ξέρει όμως πως εκείνος βρίσκεται κοντά στους Μαλτέζους και προετοιμάζεται για τα επόμενά του εγκλήματα.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551