Αναζήτηση
Πηνελόπη Πλάκα: Η ερώτηση για τον Κώστα Αποστολάκη που την εκνεύρισε | iShow.gr
Ειδήσεις
Πηνελόπη Πλάκα: Η ερώτηση για τον Κώστα Αποστολάκη που την εκνεύρισε
Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014
15:34
Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν το πρωί της Δευτέρας η Πηνελόπη Πλάκα.

Όταν το θέμα πήγε στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στις φήμες που την θέλουν-μετά τις φωτο που είδαν το φως της δημοσιότηταςνα διατηρεί σχέση με το συνάδελφό της Κώστα Αποστολάκη η νεαρή ηθοποιός έδειξε τον εκνευρισμό της και δεν έκανε… πλάκα!

«Ρε συ Πηνελόπη, πιστεύεις ότι το γεγονός ότι είσαι τόσο νέο, ωραίο κορίτσι είναι η βασική αιτία που όλοι ασχολούνται και με την προσωπική σου ζωή; Ξέρω για κάποιες σχέσεις σου, με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ξέρω και άλλες δέκα σχέσεις...»,ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πηνελόπη η οποία απάντησε φανερά ενοχλημένη:

«Καλά, δε νομίζω να έχεις ακούσει για δέκα σχέσεις».Όσο για τη φημολογούμενη σχέση με τον Κώστα Αποστολάκη δήλωσε:«Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα! Αν είναι εύκολο...»και στη συνέχεια συμπλήρωσε:«Να πούμε για την παράσταση»;

«Γιατί ρε συ Πηνελόπη; Εμείς σε εκνευρίσαμε επειδή κάναμε μια ερώτηση;»,ρώτησε ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.«Όχι δεν εκνευρίζομαι, απλώς έρχομαι σε δύσκολη θέση. Αυτό...»,ήταν η απάντηση.


star.gr


Πηγή: newspiper
Σχετικά πρόσωπα
Πηνελόπη Πλάκα
Κώστας Αποστολάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551