Αναζήτηση
Πιάνουν ξανά δουλειά στις «Τρίχες»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Πιάνουν ξανά δουλειά στις «Τρίχες»!
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014
21:05
Αίσιο τέλος για τους συντελεστές της σειράς «Τρίχες» και όπως όλα δείχνουν την επόμενη βδομάδα
οι κάμερες θα πιάσουν ξανά δουλειά και μάλιστα δουλεύοντας στο φουλ, αφού θα πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

H σειρά που το σενάριό της υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Εκτός από τη μη ικανοποιητική πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης, συντελεστές της σειράς παρέμεναν απλήρωτοι και για αυτό αποφάσισαν να σταματήσουν τα γυρίσματα μέχρι να πάρουν το κάτι τις τους. Εκτός αυτού όμως, υπήρξε και διαφωνία μεταξύ του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Ρήγα με στελέχη του ΑΝΤ1 για το μοντάζ της σειράς με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να «παγώσουν» και κανείς να μην είναι σίγουρος αν η σειρά θα συνέχιζε ή θα έριχνε πρόωρα τίτλους τέλους.

Τελικά όμως, η μεν εταιρεία παραγωγής άρχισε να καταβάλει μέρος των οφειλών της στους συντελεστές, ενώ είναι ορατό ότι στα τελευταία επεισόδια ο σκηνοθέτης έχει… χαλαρώσει την ένταση στο μοντάζ με αποτέλεσμα οι «Τρίχες» να μην πέφτουν τόσο… βαριές στους τηλεθεατές. Έτσι γίνεται μια συνολική προσπάθεια οι «Τρίχες» να κερδίσουν στα επόμενα επεισόδια περισσότερους τηλεθεατές, ενώ την επόμενη βδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα 10 υπόλοιπα εγκεκριμένα επεισόδια που πρέπει να ολοκληρωθούν έως το τέλος Δεκεμβρίου που πρέπει να ξεστηθεί το σκηνικό.

Ωστόσο, στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν η σειρά να μεταδίδεται πλέον μία φορά τη βδομάδα, ενώ επιθυμία τους είναι να μεγαλώσει λίγο η διάρκεια του κάθε επεισοδίου, για να συνεχίσει να είναι στον αέρα περισσότερο καιρό. Βέβαια, κάποιοι θεωρούν ότι με τις αλλαγές που θα γίνουν πρέπει η σειρά να πάρει έγκριση και για περισσότερα επεισόδια, αλλά μάλλον αυτό δεν θα γίνει, εκτός αν καταφέρει να πείσει τους τηλεθεατές και να σημειώσει σημαντική άνοδο στης μετρήσεις τηλεθέασης.

newsit.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551