Αναζήτηση
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι τον έκανε να πει "ναι' στο Y.F.S.F; | iShow.gr
Ειδήσεις
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι τον έκανε να πει "ναι' στο Y.F.S.F;
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016
17:59

Στο Tv Έθνος μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ποια η εμπειρία σας από το «Your Face Sounds Familiar»; Πώς αποφασίσατε να συμμετέχετε σε σόου;

Η εμπειρία μου είναι θετική. Οταν μεγαλώνεις αμβλύνονται τα πράγματα στη ζωή. Από ένα σημείο κι έπειτα μια πορεία ετών δεν διαγράφεται από μία συμμετοχή σε ένα σόου. Εχοντας πίσω μου όλα αυτά που έχω κάνει, αποφάσισα να συμμετέχω στο Your Face γιατί είναι διασκεδαστικό. Επειδή το έβλεπα και περνούσα καλά. Δεν είναι ριάλιτι αλλά ένα σόου στο οποίο οι παίκτες διακρίνονται μέσα από ευγενή άμιλλα σε αυτό που κάνουν.

Δεν σας απασχόλησε το γεγονός ότι μπορεί το κοινό να μπερδευόταν, να επηρεαζόταν από τη συμμετοχή σας στο «Your Face» κι αυτό να είχε αρνητικό αντίκτυπο στο θέατρο;

Οχι. Απόδειξη ότι το θέατρο ήταν γεμάτο στον «Εμποράκο». Στο κοινό αρέσει και το ένα και το άλλο. Περνάει καλά και στα δύο. Δεν τον απασχολούν αυτά τον κόσμο αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς.

Δεχθήκατε κριτική για τη συμμετοχή σας στο σόου;

Καθόλου, απ’ όσα γνωρίζω, βέβαια, γιατί δεν παρακολουθώ σταθερά τον απόηχο του καθετί που κάνω. Δεν υπήρξε αρνητική κριτική. Το feedback που έχω εγώ είναι πολύ καλό. Από την πλευρά μου δεν κάνω υπερβολές, ούτε λέω ό,τι να ‘ναι. Είμαι πολύ συνεπής και μετρημένος. Κάνω αυτό που έχω να κάνω με τον τρόπο που ξέρω.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Πέτρος Φιλιππίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551