Αναζήτηση
Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: ΄΄Ο σύντροφός μου είναι σπάνιος άνθρωπος΄΄ | iShow.gr
Ειδήσεις
Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: ΄΄Ο σύντροφός μου είναι σπάνιος άνθρωπος΄΄
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014
10:04

Η γνωριμία τους έγινε τυχαία ένα καλοκαιρινό βράδυ, σε ένα μπαράκι όπου διασκέδαζαν με διαφορετικές παρέες, λίγο πριν εκείνη φύγει για Κύπρο όπου μένει μόνιμα. Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον κι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση και από τότε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ζει τον απόλυτο έρωτα με τον επιχειρηματία και σεφ Γιώργο Παπακώστα.

Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός δεν διστάζει ακόμα και να ανεβάσει φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές στον λογαριασμό της στο instagram σχολιάζοντας πόσο όμορφος και καλός είναι ο σύντροφός της.

Σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Πατρίτσια εξήγησε τι είναι αυτό που την κέρδισε σε εκείνον: «Είναι σπάνιος άνθρωπος. Με κέρδισε με τον χαρακτήρα του. Μόλις είχε τελειώσει η προηγούμενη σχέση μου το καλοκαίρι και δεν ένιωθα έτοιμη να ξεκινήσω κάτι καινούριο. Ήθελα να αφοσιωθώ στη δουλειά μου. Αλλά τελικά ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα. Ο Γιώργος μου το έβγαλε να μπω σε μία σχέση» δήλωσε στο περιοδικό Hello! γα τον εδώ και τρεις μήνες σύντροφό της.

Και ενώ έκανε παράλληλα και μία μίνι πρόβα νυφικού - μιας και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ντυμένη στα λευκά - κλήθηκε να απαντήσει και στο αν έχει φανταστεί τον εαυτό της νύφη, στο οποίο και απάντησε:

«Και βέβαια. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει στην πλειονότητα των γυναικών. Από μικρές έχουμε αυτή την εικόνα στο μυαλό μας σαν παραμύθι. Δεν βιάζομαι, αλλά θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να παντρευτώ».



Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551