Αναζήτηση
Παναγιωτοπούλου: "Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για σειρά" | iShow.gr
Ειδήσεις
Παναγιωτοπούλου: "Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για σειρά"
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014
20:35
Στην εφημερίδα Real μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τον λόγο της απουσίας της από την τηλεόραση και τα απογορευτικά κασέ της.
"Μου... πετσόκοψαν τη σύνταξη, με γδέρνει η εφορία και δεν έχω πια την «πολυτέλεια» να κάτσω και να μη δουλέψω. Δουλεύω για να επιβιώσω. Έχω υποχρεώσεις, οικογένεια. Και το καλοκαίρι δε με βλέπω να κάθομαι! Γι'αυτό θα νοικιάσω το σπίτι στην Τήνο. Με βαριά καρδιά, βέβαια... Αλλά τι να κάνω; Πρέπει να δουλέψω και θα δουλέψω" είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Ποιος είναι ο λόγος όμως που δεν κάνει τηλεόραση φέτος;

"Όχι, δεν μου έχουν κάνει πρόταση για σειρά. Προφανώς γιατί θυμούνται τα παλιά απαγορευτικά κασέ μου", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: "Να πάρω τι; Τα ψίχουλα που δίνουν; Κι από την άλλη, μεγάλωσα πολύ, δεν μπορώ να κάνω και θέατρο και τηλεόραση και δεν πρόκειται να την αφήσω τη σκηνή για να κάνω μια σειρά... Ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα μου η τηλεόραση. Την αγάπησα μέσα από τη «Μαντάμ Σουσού, τις «Τρεις Χάριτες», το «Ντόλτσε Βίτα», αλλά δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας μου! Ο έρωτας ήταν και είναι πάντα το θέατρο".

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Άννα Παναγιωτοπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551