Αναζήτηση
Όταν η Εβελίνα Παπούλια σχολιάζει την κατάσταση της χώρας | iShow.gr
Ειδήσεις
Όταν η Εβελίνα Παπούλια σχολιάζει την κατάσταση της χώρας
Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015
18:59


Η Εβελίνα Παπούλια, σε συνέντευξή της, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όνειρά της. Τα έχει πετύχει άραγε;

« Γενικώς, να πω την αλήθεια, ό,τι βάζω στο μυαλό μου το καταφέρνω. Από εκεί και πέρα, βέβαια, πάντα θέλεις περισσότερα πράγματα είναι στο χαρακτήρα των ανθρώπων όταν κατακτήσουν κάτι να θέλουν και κάτι άλλο. Οπότε, δεν μπορώ να πω ότι στη δουλειά μου έχω κατακτήσει τα πάντα, γιατί πάντα υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω»

-Με όσα συνέβησαν στη χώρα, σκεφτήκατε κάποια στιγμή πού πάμε ή πώς θα ζήσουμε;

«Ήμουν ίσως από τους λίγους ανθρώπους που δεν πανικοβλήθηκαν, ίσως γιατί μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ πως ό,τι όλοι, έτσι κι εγώ. Όχι ότι με ευχαρίστησε αυτή η κατάσταση με έχει δυσαρεστήσει, με έχει στενοχωρήσει, αλλά δεν έχω τόση αγωνία. Πιστεύω ότι πάντοτε βρίσκεις τη λύση, αρκεί να την ψάξεις. Δεν έχει τελειώσει ακόμη αυτή η ιστορία, έχει μέλλον. Η αναγνωρίσιμοι ήτα έχει δουλέψει θετικά στην περίπτωση σας; Κάποιες φορές με βοήθησε, κάποιες άλλες με δυσκόλεψε. Το κομμάτι της δυσκολίας ήταν ότι θα μπορούσα να παίζω συνέχεια τα ίδια πράγματα -το εύκολο ήταν ότι με σκέφτονταν για δουλειές, χωρίς να χρειάζεται να χτυπήσω κάποια πόρτα.»

¨-Έχετε σκεφτεί την παρουσίαση ή τη συμμετοχή σας σε μια πρωινή εκπομπή;

«Όχι. δεν το έχω σκεφτεί. Στο παρελθόν μπορεί να μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις -άσχετα αν δεν το ήθελα-, όμως τώρα δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Δεν το έχω, λοιπόν, στο μυαλό μου. Δεν θα με πείραζε να παρουσιάσω κάτι, αλλά το κομμάτι της κριτικής πάνω σε άλλους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι παρόντες, και το κουτσομπολιό δεν θα μπορούσα να τα καλύψω.»


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Εβελίνα Παπούλια
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551