Αναζήτηση
Oργή της Ρίκας Βαγιάννη με τους ..ερασιτέχνες του Παντελή Καψή της ΔΤ. Τα ουρλιαχτά και ο ..άτυχος συνεργάτης | iShow.gr
Ειδήσεις
Oργή της Ρίκας Βαγιάννη με τους ..ερασιτέχνες του Παντελή Καψή της ΔΤ. Τα ουρλιαχτά και ο ..άτυχος συνεργάτης
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014
09:55
Εξοργισμένη φέρεται να είναι με τον αρχισυντάκτη της η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Πάντα ν’ ανταμώνουμε» της ΔΤ Ρίκα Βαγιάνη!

Και η οργή της δεν οφείλεται στις χαμηλές πτήσεις της πρεμιέρας το Μ. Σάββατο που ήταν αναμενόμενο, αλλά ξεκινάει από την αρχή της συνεργασίας τους…

Αφού η παρουσιάστρια από την πρώτη στιγμή θεωρούσε το συνεργάτη της άσχετο! Ανάλογη λέγεται ότι ήταν η ορολογία, αλλά και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε για να διαμαρτυρηθεί στους ανωτέρους της – σε πολλά ντεσιμπέλ – όταν τον επέβαλαν για αρχισυντάκτη!

Φωνές, ένταση και νεύρα όμως είναι το τρίπτυχο που περιγράφει τη συνεργασία τους, η οποία δεν φαίνεται να μακροημερεύσει! Κερασάκι στην… τούρτα της αποστροφής, η κατηγορία που αποδίδουν στην παρουσιάστρια ότι προσάπτει στον αρχισυντάκτη της όταν τον στολίζει με τα περί ασχετοσύνης, η ενασχόληση του με τις δημόσιες σχέσεις δευτεροκλασάτων καλλιτεχνών!

enimerosi24

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Ρίκα Βαγιάνη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551