Αναζήτηση
Όλη η αλήθεια για την μετακόμιση της Ιωάννας Λίλη στις Βρυξέλλες | iShow.gr
Ειδήσεις
Όλη η αλήθεια για την μετακόμιση της Ιωάννας Λίλη στις Βρυξέλλες
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014
12:05

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες που θέλουν την Ιωάννα Λίλη να εγκαταλείπει την Θεσσαλονίκη και να μετακομίζει μόνιμα στις Βρυξέλλες με την οικογένεια της, λόγω των υποχρεώσεων του Θεοδωρή Ζαγοράκη στο Ευρωκοινοβούλιο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η Ιωάννα Λίλη, από την στιγμή που δεν θα βρίσκεται πια επί ελληνικού εδάφους, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τα τηλεοπτικά της καθήκοντα στο Μακεδονία TV.

Ωστόσο το FTHIS.GR έχει όλο το ρεπορτάζ για την Ιωάννα Λίλη, κατόπιν επικοινωνίας τόσο με στενούς της συνεργάτες όσο και με άτομα από το φιλικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με κύκλους του Μακεδονία TV, η Ιωάννα Λίλη θα συνεχίσει κανονικότατα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να λέει «Όλα Καλά» στους τηλεθεατές του Μακεδονία TV, αφού τόσο η ίδια όσο και το κανάλι έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι από την μεταξύ τους συνεργασία και την έχουν ήδη ανανεώσει επισήμως.

Μάλιστα σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει η παρουσιάστρια σε εβδομαδιαίο περιοδικό, που κυκλοφορεί στα περίπτερα την ερχόμενη εβδομάδα, ουσιαστικά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με το Μακεδονία TV. Επιπροσθέτως, φιλικό πρόσωπο της παρουσιάστριας αναφέρει στο FTHIS.GR ότι όντως η Ιωάννα Λίλη βρέθηκε για κάποιες ημέρες μέσα στον Ιούλιο στις Βρυξέλλες, προκειμένου να βοηθήσει τον σύζυγο της Θοδωρή Ζαγοράκη στην ανεύρεση σπιτιού για την διαμονή του, αλλά η ίδια δεν σκοπεύει να μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό. Προς το παρόν, η Ιωάννα Λίλη απολαμβάνει τις διακοπές της και εξετάξει προτάσεις και ιδέες για να επιστρέψει δριμύτερη στους δέκτες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

fthis- Οδυσσέας Μητσόπουλος

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Ιωάννα Λίλη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551