Αναζήτηση
Οι ¨Συμμαθητές¨ πάνε καλά και το μεσημέρι! | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι ¨Συμμαθητές¨ πάνε καλά και το μεσημέρι!
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
21:35
Μία Megaλική συνήθεια έχει αποκτήσει τον τελευταίο καιρό ο Ant1.

Συγκεκριμένα τα παλαιότερα χρόνια το κανάλι των Μεσογείων πρόβαλλε τα καθημερινά του σήριαλ σε επανάληψη στη μεσημεριανή ζώνη, ώστε να χτιστεί και άλλο κοινό. Αυτό εδώ και λίγες εβδομάδες κάνουν και στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Το καθημερινό κωμικό σήριαλ ¨Οι συμμαθητές¨ προβάλλονται κάθε μεσημέρι στις 2 σε επανάληψη.
Τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά, αφού με πολύ χαμηλό lead in από το ¨Tvquiz¨, καταφέρνει και έχει εξαιρετικές τηλεθεάσεις. Όχι τόσο στο σύνολο, αλλά στο νεανικό κοινό.

Συγκεκριμένα χθες το πρόγραμμα πέρασε στις νεαρές ηλικίες και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κατακτώντας την πρώτη θέση.
Νούμερα που είχε καιρό να δει ο Ant1, αφού το ¨Άκρως Οικογενειακών¨ τον τελευταίο καιρό είχε πέσει αισθητά. Πάντως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Ant1 δεν θέλει να υπάρχει μόνιμη επανάληψη των ¨Συμμαθητών¨ το μεσημέρια, αλλά κάποια στιγμή να διακοπή και έτσι να αυξηθούν τα νούμερα της σειράς στην Prime time.
Και τι εννοώ με αυτό? Πλήθος κόσμου το βράδυ θέλει να παρακολουθήσει και το ¨Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα¨, αλλά και τους ¨Συμμαθητές¨. Έχοντας τη δυνατότητα να δουν τη δεύτερη το μεσημέρι, τότε προτιμούν το βράδυ το πρώτο. Έτσι αν ο Ant1 κόψει την επανάληψη, τότε ίσως να υπάρχει αύξηση στα ποσοστά του σήριαλ στην κανονική ώρα προβολής.
Από την άλλη ώρα το κανάλι έχει γλυκαθεί με τα νούμερα που σημειώνει στις 2 με 3 και έτσι ακόμα δεν έχει αποφασίσει στο πως θα πράξει.
tvmind

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551