Αναζήτηση
Οι πρώτες φωτογραφίες της Σίσσυς Φειδά με φουσκωμένη κοιλίτσα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι πρώτες φωτογραφίες της Σίσσυς Φειδά με φουσκωμένη κοιλίτσα!
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016
21:02

Από τον Γιώργο Μπέζα με αποκλειστική προδημοσίευση του Youweekly.gr

Έτοιμοι να υποδεχτούν σε τρεις μήνες το πρώτο τους παιδί είναι η όμορφη διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά και ο σύζυγός της Γιώργος Ανδρίτσος. Το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει πώς και πώς το μωρό του, που όπως όλα δείχνουν θα είναι κορίτσι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους τσάκωσε να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κάνοντας τα πρώτα ψώνια για το παιδάκι τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, με το χαμόγελο να μη λείπει από τα πρόσωπα και των δύο.

111399

Η Σίσσυ ήθελε πολύ αυτό το μωρό και, μάλιστα, σε συνέντευξή της δεν είχε κρύψει τη λαχτάρα της να γίνει μητέρα. Η ίδια αυτή την περίοδο τρέχει και δεν φτάνει, αφού εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ετοιμάζει και το δωμάτιο της κορούλας της στο σπίτι τους στο Ψυχικό.

Η διακοσμήτρια θέλει να φτιάξει το καλύτερο παιδικό δωμάτιο, γι’ αυτό και έχει επιστρατεύσει όλο της το γούστο, ενώ από πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο έφερε μια όμορφη ταπετσαρία σε παστέλ χρώματα, με χρυσές και ασημί λεπτομέρειες. Έτσι και σε αυτήν της τη βόλτα διάλεξε πολλά υφάσματα, διάφορα διακοσμητικά και έριξε κλεφτές ματιές σε ήδη μπεμπέ, με τα όποια ξετρελάθηκε…

Ωστόσο, αρκέστηκε μόνο στο να κάνει μια έρευνα αγοράς αφού είναι προληπτική και θέλει όλα να γίνουν στην ώρα τους.

111404

111400


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Σίσσυ Φειδά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551