Αναζήτηση
Οι Ματαρόα Live στο s.i.x. dogs | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι Ματαρόα Live στο s.i.x. dogs
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014
17:15


Το «Ματαρόα» είναι ένα album-musical που συνέθεσε, επιμελήθηκε και κυκλοφόρησε ανεξάρτητα, ο γραφίστας Νίκος Γεωργόπουλος, εμπνευσμένο από το Νεοζηλανδέζικο πλοίο που το 1945, εν όψει του Εμφυλίου Πολέμου στην Ελλάδα, μετέφερε στη Γαλλία 200 υπότροφους του Γαλλικού Ινστιτούτου της Αθήνας.

Ως συμβολισμό χρησιμοποιεί ο Γεωργόπουλος το ταξίδι διάσωσης που πραγματοποίησε το «Ματαρόα», για να παραλληλίσει την άφιξη στον προορισμό με την λυτρωτική κατάσταση στην οποία φτάνει κάποιος μετά από ένα εσωτερικό ταξίδι. Ο δίσκος αποτελείται από 10 rough-pop κομμάτια, καθένα απ’ τα οποία συμβολίζει μία ιστορία την οποία θα αποκόμιζε κάποιος από ένα τέτοιο ταξίδι.

Την Τετάρτη 23 Απριλίου στο six d.o.g.s θα γίνει η 3η και τελευταία ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ, από τον Νίκο Γεωργόπουλο και την ομάδα μουσικών που πλαισιώνουν την παραγωγή, με ελεύθερη είσοδο. Η συναυλία θα ξεκινήσει με ένα εισαγωγικό video που δημιουργήθηκε συγκεκριμένα για αυτή την βραδιά από τον ίδιο σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Μανώλη Μαυρή.

Επί σκηνής: Παναγιώτης Τσινταβής (κιθάρα, πλήκτρα), Κων/ος Γκούμας (drums, κρουστά), Γιώργος Λεντούδης(μπάσο), Νίκος Γεωργόπουλος (φωνή, πλήκτρα, κιθάρα).

www.mataroa-music.tumblr.com

www.soundcloud.com/mataroa-music

www.facebook.com/mataroa.music

https://vimeo.com/61340602

http://www.youtube.com/watch?v=342uXlxhmC4


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551