Αναζήτηση
Οι καλύτερες παραλίες της Αυστραλίας! | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι καλύτερες παραλίες της Αυστραλίας!
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014
15:15


Εντάξει, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε εντυπωσιακές παραλίες, όμως και οι Αυστραλοί μπορούν να αισθάνεται το ίδιο περήφανοι για τις δικές τους!

Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις ωραιότερες παραλίες της Ωκεανίας, σύμφωνα με τη γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα LonelyPlanet.

Byron Bay

Η παραλία Byron Bay υπήρξε γνωστή για τους πολλούς χίπηδες που την επισκεπτόντουσαν. Σήμερα, η παραλία έχει γίνει πιο τουριστική, ωστόσο μπορεί κανείς ακόμα να συναντήσει τον εκάστοτε... μαλλιά. Οι παραλίες της όχθης Byron, που περιλαμβάνουν τις Tallow, Watego και Main Beach είναι ιδανικές για κολύμπι και windsurfing.

Noosa

Ιδανικό μέρος τόσο για σέρφερς όσο και για εκείνους που απλά θέλουν να χαλαρώσουν και να κάνουν το μπάνιο τους. Για τους τολμηρούς στους οποίους αρέσει ο γυμνισμός, η παραλία Alexandria Bay στο εθνικό πάρκο Noosa είναι το μέρος που οφείλουν να επισκεφθούν.

Clarkes Beach

Εκτός από τα εξαιρετικά κύματα που ενδείκνυνται για σερφ, η παραλία Clarkes διαθέτει και οργανωμένα ημερήσια ταξίδια με καγιάκ, κατά τη διάρκεια των οποίων είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε δελφίνια, ακόμα και φάλαινες.

Whitehaven Beach

Αυτό το απομονωμένο διαμάντι «αγκαλιάζει» ένα από τα ερημωμένα νησιά των Whitsundays. Η παραλία whitehaven είναι ξακουστή για τα καταγάλανα νερά της και την πεντακάθαρη λευκή άμμο της.

Hyams Beach

Κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για την πιο λευκή άμμο στον κόσμο! Βρίσκεται νότια του Σίδνεϊ, στην περιοχή Jervis Bay, και μπορεί να μην είναι τόσο απομονωμένη, αποτελεί ωστόσο μια από τις ομορφότερες παραλίες που θα συναντήσετε στη ζωή σας.



Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551