Αναζήτηση
Οι καυτές αποκαλύψεις του Λάκη Γαβαλά: «Με το σύντροφό μου έχω 35 χρόνια διαφορά. Μου λένε ότι είμαι ανεπτυγμένος γενετικώς»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι καυτές αποκαλύψεις του Λάκη Γαβαλά: «Με το σύντροφό μου έχω 35 χρόνια διαφορά. Μου λένε ότι είμαι ανεπτυγμένος γενετικώς»!
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015
11:05
Οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν σε βραδινή του έξοδο τον Λάκη Γαβαλά, το βράδυ της Τετάρτης. Ο σχεδιαστής, με νέο ανατρεπτικό look στα μαλλιά του, μίλησε για το άγχος της σύλληψης, την προσωπική του ζωή, τη διαφορά ηλικίας που έχει από το σύντροφό του, καθώς και το φλερτ, που δέχεται από τις γυναίκες το τελευταίο διάστημα.

«Φυσικά και υπάρχει το άγχος, μήπως βγαίνοντας από το σπίτι μου, με συλλάβουν. Θέλω να είναι μελαχρινός, 1.92, να αισθανθώ ότι με πιάνουν κάποιοι πολύ πιο γεροί από εμένα», είπε χαριτολογώντας ο ίδιος.

Και κατόπιν αποκάλυψε ότι έχει σχέση με έναν νεότερο –κατά 35 χρόνια- άνθρωπο. «Είμαι σε μία σχέση με την οποία έχω 35 χρόνια διαφορά. Γιατί η Jennifer Lopez να έχει μικρότερη-ηλικιακά- σχέση, αλλά και η Κοκκίνου κι όχι εγώ; Μπορώ να δεχτώ να ξεσκ@τίζω ένα σκυλί, αλλά όχι ένα μεγάλο άνθρωπο. Τώρα τελευταία με φλερτάρουν τρελά οι γυναίκες, μου λένε ότι τους αρέσω πολύ, ότι είμαι χαριτωμένος, ότι είμαι πολύ άντρας και ότι είμαι ανεπτυγμένος γενετικώς…», σχολίασε.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Λάκης Γαβαλάς
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551