Αναζήτηση
Οι αμοιβές των σταρ του Game of thrones | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι αμοιβές των σταρ του Game of thrones
Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014
11:33
Μπορεί να τραβήξουν τα πάνδεινα, μπορεί να... πεθάνουν ανά πάσα στιγμή με φριχτό θάνατο, όμως μέχρι τότε τουλάχιστον θα βλέπουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να αυξάνονται σε εντυπωσιακά ύψη!

Οι Σταρκ -όσοι τέλος πάντων απέμειναν- οι Λάνιστερ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του Game of thrones μόλις ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις για τα νέα τους συμβόλαια στο HBO. Κι όπως φαίνεται από τα ποσά, τελικά δεν είναι καθόλου κακό να είσαι ένας Λάνιστερ ή ένας Τζον Σνόου...
Το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει από όσα δημοσιεύονται σχετικά με τις νέες συμφωνίες είναι ότι η σειρά θα φτάσει σίγουρα και σε έβδομο κύκλο. Οχι εδώ δεν αποκαλύπτουμε spoiler, γιατί το να υπογράφει ένας ηθοποιός και για πιθανή επέκταση σε έβδομη σεζόν, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα βρίσκεται σε αυτήν και δεν θα έχει «πεθάνει» -ο χαρακτήρας του στη σειρά- μέχρι τότε.
Από εκεί και πέρα, οι αμοιβές των πρωταγωνιστών διαφοροποιούνται. Υπάρχουν αυτοί της «Α» κατηγορίας, αυτοί δηλαδή που διαπραγματεύτηκαν και πήραν τις υψηλότερες αμοιβές και αμέσως μετά αυτοί της «Β», με τις λίγο χαμηλότερες αποδοχές.
Στους «Α», δηλαδή τους πιο σημαντικούς αυτή τη στιγμή παίκτες του «Παιχνιδιού των θρόνων» βρίσκουμε τους Κιτ Χάριγκτον (Τζον Σνόοου), Πίτερ Ντίνκλετζ (Τύριον Λάνιστερ, Λίνα Χίντεϊ (Σέρσεϊ Λάνιστερ), Εμιλία Κλαρκ (Νταϊνέρις Ταργκάριεν) και Νικολάι Κόστερ Βαλντάου (Τζέιμι Λάνιστερ).
Αυτοί οι πέντε διαπραγματεύτηκαν τα συμβόλαιά τους ως μια μονάδα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα ποσό που δεν ανακοινώθηκε από το HBO, σίγουρα όμως είναι κατά πολύ υψηλότερο όσων έπαιρναν οι πιο υψηλόμισθοι (Χίντεϊ και Ντίνκλετζ) της σειράς πέρσι, που ήταν 160.000 δολάρια το επεισόδιο, δηλαδή 1,5 εκατομμύριο τη σεζόν -ανεπισήμως το ποσό ανέρχεται πια στα 300.000 δολ. ανά επεισόδιο.

Είπαμε δεν είναι τελικά και τόσο άσχημα να είσαι ένας Λάνιστερ...
Στη «Β» λίστα, αυτή των αμέσως επόμενων στο ύψος των αποδοχών βρίσκονται οι Νάταλι Ντόρμερ (Μαργκερί Ταϊρέλ) και οι αδερφές Σταρκ, Σάνσα και Αρια, Σόφι Τέρνερ και Μέιζι Γουίλιαμς αντίστοιχα.
Υπενθυμίζεται ότι η σειρά θα επιστρέψει για τον πέμπτο κύκλο την άνοιξη του 2015.
thetoc

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551