Αναζήτηση
Ο Σεφερλής του λαού εναντίον των πρωταθλητών Σκορδολιαγκαίων | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Σεφερλής του λαού εναντίον των πρωταθλητών Σκορδολιαγκαίων
Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014
08:35

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 μετά από δύο χρόνια απόλυτης επικράτησης, φέτος έρχεται αντιμέτωπο με τον Μάρκο Σεφερλή,
έναν άνθρωπο αυτοδημιούργητο καθαρά, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίχθηκε αποκλειστικά στα πόδια του και βγήκε νικητής μέσα από μάχες όχι πάντα «καθαρές».

Ο Σεφερλής έχει την αγάπη του κόσμου ως άσο στο μανίκι του και την αυτοπεποίθηση του ανθρώπου που έχει μάθει να παλεύει μόνος του. Αυτή τη φορά καλείται να παίξει τηλεοπτικά σ
ε ένα παιχνίδι που δεν το ξέρει αλλά, όπως όλα δείχνουν, έχει διάθεση να το μάθει και μπαίνει δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σίγουρο ότι αν επενδύσει στο επικοινωνιακό του ταλέντο και παίξει μπάλα με το κοινό, θα κερδίσει στα σημεία.

Ο Σεφερλής πρέπει να μπει και να παίξει με τους δικούς του όρους και όχι με το παιχνίδι όπως μέχρι τώρα το ξέραμε.
Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό για την εκπομπή. Δεν ξέρουμε αν θα έχει άλλον τίτλο- λογικά θα έχει- δεν ξέρουμε πλην της Έλενας Τζαβαλιά, του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της κλασικής αξίας στα πρωινά, Βίκυς Παγιατάκη, ποιοι άλλοι θα τον πλαισιώνουν. Το σίγουρο όμως είναι ότι έχεις ένα ενδιαφέρον να δεις τι είναι αυτή η εκπομπή που θα στήσει ο Μάρκος του λαού, που φιλοδοξεί να γίνει και ο Μάρκος του τηλεοπτικού κοινού.

Από το απέναντι στρατόπεδο αντιλαμβάνεσαι ότι φέτος θα στηριχθούν πολύ στο gossip. Επενδύουν σε αυτό στήνοντας μια ομάδα που θυμίζει παλιό «Κους Κους το μεσημέρι» ή και« Πολύ Μπλα Μπλά». Δηλαδή μια ομάδα με δυνατούς παίκτες που θα κατεβαίνουν στη μεγάλη περιοχή ανταλλάσσοντας γρήγορες πάσες με gossip, χιούμορ, καυστικές ατάκες. Η Σάσα Σταμάτη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον έμπειρο Άρη Καβατζίκη, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαίρη Συνατσάκη θα λειτουργούν μυοχαλαρωτικά και ο Κώστας Δόξας (αν τελικά θα προστεθεί στην ομάδα) θα προσπαθήσει να βάλει μια πινελιά χιούμορ.

Λιάγκας και Σκορδά θα παίξουν μπάλα έτσι όπως πολύ καλά ξέρουν, στις ισορροπίες, στις συνεντεύξεις αλλά και στο “ανάβω το δαδί για να βάλουν φωτιά οι υπόλοιποι”
. Κλασικές αξίες στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μια δυνατή ομάδα με ξεκάθαρο στόχο απενοχοποιημένου
gossip.

Ποιος από τους δύο αντιπάλους θα επικρατήσει θα φανεί στη λήξη του αγώνα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το τέλος της πρώτης εβδομάδας που τα δύο πρωινά θα βρεθούν αντιμέτωπα στον τηλεοπτικό αέρα, θα δείξει και το πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας στην πορεία.


(Kλεοπάτρα Πατλάκη/ tvshow)

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551