Αναζήτηση
Ο Παραλογισμός της Τηλεόρασης | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Παραλογισμός της Τηλεόρασης
Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014
11:05
Κάθε καλοκαίρι όπως και αυτό όλα τα κανάλια ψάχνουν , βρίσκουν και τοποθετούν στο προγραμμά τους κανάλια και εκπομπές πιστεύοντας ότι έχουν κάνει τις καλύτερες επιλογές.
Φέτος λοιπόν έχουμε να περιμένουμε κάποιες απο αυτές τις επιλογές να εισβάλουν στην οθόνη μας περιμένοντας να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.
Χθές ακούσαμε τον διευθυντή προγράμματος του alpha να λέει πως πιστεύει οτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ενα κορίτσι με μέλλον και πολύ ταλαντούχο. Δεν μπορώ ( ... υποψιάζομαι φυσικά) να καταλάβω τι πετριά έχουν φάει εκεί στον alpha λοιπόν και κάνουν τα πάντα να μας πείσουν γι αυτό που δεν βλέπουμε.

Η Κωνσταντίνα απο την νέα σεζόν θα έχει δική της , ναι ολοδικη της εκπομπή , με παρτενέρ φυσικά έναν άντρα της δημοσιογραφίας που φαντάζομαι οτι θα είναι δεύτερο βιολί γιατι ασφαλώς η Κωνσταντίνα με μια σεζόν ως συμπαρουσιάστρια κατάφερε να μας πεισει (;) οτι μπορεί να γίνει κεντρική παρουσιάστρια.

Αυτό που ελπίζουμε είναι να μην μας πείσουν οτι αυτή η εκπομπή θα βλέπετε.....
Στο κανάλι της Μεσογείων τώρα αποφάσισαν να βάλουν τον Μάρκο Σεφερλή ως κεντρικό παρουσιαστή της πρωινής 3ωρης ψυχαγωγικής και κυρίως γυναικίας εκπομπής του σταθμου. Πως απέκλισαν την πολύ φρέσκια ιδέα που μας είχαν ανακοινώσει με τις τέσσερις γυναίκες σε ένα πολύ φρέσκο πρωινό και κατέληξαν στον Μάρκο Σεφερλή που μέχρι πριν δυο χρόνια ούτε που θα τον καλούσαν σε εκπομπή του σταθμού , ψιλο-αγνωστό. Πώς επίσης πιστεύουν οτι ένας 40 φεύγα ηθοποιός επιθεωρήσεων μπορεί να ταυτιστεί περισσότερο με την μέση ελληνίδα νοικοκοιρά ( που είναι και ο στόχος αυτής της εκπομπής) απο ότι μια καθαρά γυναικία εκπομπή με γυναίκες επίσης άγνωστο. Μένει να το δούμε κι αυτό.
Κατά τα άλλα στον Σκαϊ πιστεύουν οτι η Ηλιάκη θα φέρει καλυτερα αποτελέσματα απο την Λαμπίρη, στο Στάρ πιστεύουν οτι οι αδερφές Ράντη μπορούν να αναλάβουν δική τους εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη πιστεύει τόσο πολύ στην εκπομπή που έχει στο μυαλό της που μόνο στο BBC δεν την έχει παρουσιάσει, στον ΑΝΤ1 πάλι μαζεύουν προγράμματα και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν και πού να τα βάλουν. στο mega πάλι είναι τόσο σίγουροι για το "Όνειρο Ήταν" που δεν περιμένουν ούτε κάν τον Σεπτέμβρη για να μας το πασάρουν.
Η ξαφνική αλλάγη της ελληνικής τηλεόρασης απο το τίποτα στο πολύ μπορεί απο ενδιαφέρον να καταλήξει σε απόλυτο ναυάγιο. Ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά και θα δούμε τι απ όλα αυτά μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό. Κι ας ελπίσω οτι ο παράλογος δεν θα μαι εγω!!
Αχιλλέας Χαραλαμπίδης

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551