Αναζήτηση
Ο μαραθώνιος του ΑΝΤ1 για την αυριανή ημέρα | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο μαραθώνιος του ΑΝΤ1 για την αυριανή ημέρα
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015
14:59
Την Κυριακή 5/7, σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται στις επάλξεις, για να μας μεταδίδει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το κλίμα, τις προβλέψεις, τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα της κρίσιμης ψηφοφορίας για την καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας μας.

Από τις 7:15 το πρωί η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα βρίσκονται στο στούντιο του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Έκτακτη Επικαιρότητα». Με ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο αλλά και χρηστικές πληροφορίες για την ψηφοφορία, παρακολουθούν και μας μεταφέρουν βήμα – βήμα την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Από τις 18:00, η Μαρία Χούκλη αναλαμβάνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης με την μαραθώνια εκπομπή «Δημοψήφισμα 2015 – Ώρα Ευθύνης» στην κρίσιμη εκλογική βραδιά της πιο ιστορικής ψηφοφορίας στη χώρα μας. Όλες οι εξελίξεις για την καθοριστική απόφαση και τον εφιάλτη της εξόδου από το ευρώ με ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα, από τα επιτελεία των κομμάτων και τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του «ναι» και του «όχι» και οι αντιδράσεις από την Ευρώπη.

Στις 19:00 ακριβώς, η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα με την εγκυρότητα του Στράτου Φαναρά και της Metron Analysis.
Κορυφαία στελέχη των κομμάτων και παράγοντες της αγοράς αποσαφηνίζουν το τοπίο για την επόμενη μέρα και τις συνέπειες.


Ώρα ευθύνης για τους πολίτες και η ετυμηγορία τους.
Ώρα ευθύνης με την αντικειμενικότητα του ΑΝΤ1.

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551