Αναζήτηση
Ο λαμπερός γάμος της showbiz | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο λαμπερός γάμος της showbiz
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015
17:58
Χθες το βράδυ έγινε ο γάμος ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της πόλης και πλήθος γνωστών Ελλήνων βρέθηκαν στο πλευρό τους αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή.

Δούκισσα Νομικού,Θέμης Γεωργαντάς, Μαίρη Συνατσάκη, Λίτσα Πατέρα, Δημήτρης Κοντόπουλος κ.α. βρέθηκαν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της Ρεγγίνας Κουρή, της ιδιοκτήτριας οικογένειας του μουσικού καναλιού MAD και του συντρόφου της, Γιώργου Λαμπράκη, που ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

Οι δυο τους μετάαπό μία σχέση 4 χρόνων και μία αναβολή του γάμου λόγω των των πολιτικών εξελίξεων, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Δημήτριου Ψυχικού και κατόπιν διασκέδασαν μέχρι το πρωί στο πάρτι τους στο Κτήριο 56, «Ελληνικός Κόσμος» κάτω από τις λέξεις Drunk In Love -το σύνθημα του γάμου τους.

Η νύφη έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη -η ίδια άλλωστε θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το λαμπερό γάμο που έγιναν viral στα social media:

reggina kouri gamos9reggina kouri gamos doukissa nomikoureggina kouri gamosreggina kouri gamos2reggina kouri gamos5reggina kouri gamos8reggina kouri gamos11reggina kouri gamos12reggina kouri gamos13reggina kouri gamos4reggina kouri gamos3reggina kouri gamos6
peoplegreece.com





Πηγή: newspiper
Σχετικά πρόσωπα
Ρεγγίνα Κουρή
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551