Αναζήτηση
Ο … κρυφός γάμος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Πάριο | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο … κρυφός γάμος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Πάριο
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016
15:32

Μια υπέροχη ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες στο facebook ο συνθέτης Γιώργος Παπαστεφάνου, παρουσιάζοντας (όπως έγραψε) τη μία και μοναδική φορά που «πάντρεψε» ζευγάρι και έγινε κουμπάρος.

Αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι η νύφη ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ ο γαμπρός ήταν ο Γιάννης Πάριος!

Φυσικά δεν πρόκειται για κανονικό αλλά για τηλεοπτικό γάμο ο οποίος έγινε το 1989 για τις ανάγκες γυρισμάτων της εκπομπής «Οι παλιοί μας φίλοι» που παρουσίαζε.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση

Μία φορά έχω παντρέψει ανθρώπους στη ζωή μου και η κουμπαριά είναι αυτή που βλέπετε εδώ. Γιάννης Πάριος – Ελευθερία Αρβανιτάκη. Φυσικά κουμπαριά τηλεοπτική. Ήταν το 1989 που με τον Κώστα Αυγέρη ετοιμάζαμε για τη σειρά Οι παλιοί μας φίλοι, το αφιέρωμα στο στιχουργό Χαράλαμπο Βασιλειάδη ή Τσάντα. Πολλά τα ωραία του τραγούδια κι ανάμεσά τους, σε μουσική Γιάννη Παπαϊωάννου, εκείνο που έλεγε «Κόφ’το γαζί μην το τραβούμε, σβήσε το φως να κοιμηθούμε». Η Σωτηρία Μπέλλου και ο Στελλάκης Περπινιάδης το είχαν πρωτοτραγουδήσει το 1948, αργότερα το ηχογράφησε και η Πόλυ Πάνου.

Ως δηλωμένος εχθρός του γάμου, πάντα αυτό το τραγούδι το ξεχώριζα. Και είπα να το βάλουμε στην εκπομπή, όχι όμως ως ένα απλό τραγούδι αλλά ως σχόλιο για την υποκρισία και το ψέμα ενός θεσμού, που τις νομικές του δεσμεύσεις και συνέπειες τις είχα διδαχθεί στο Πανεπιστήμιο στο μάθημα του Οικογενειακού Δικαίου, παράλληλα με τα παραδείγματα που μού έδινε η ίδια η ζωή. Φαντάστηκα λοιπόν το σενάριο της εκπομπής να προχωράει έτσι: η Αρλέτα, που μόλις έχει πει ένα δικό της ανέκδοτο τραγούδι για τον Τσάντα βλέπει στην απέναντι πολυκατοικία ένα ζευγάρι να τσακώνεται άγρια πίσω απ’τη μπαλκονόπορτα.

Ο Κώστας Αυγέρης και η Κατερίνα Κατωτάκη το υποδύονται. Και να που πριν καλά-καλά τελειώσει ο καυγάς τους, εμείς μεταφερόμαστε στον Εθνικό Κήπο, όπου έχει στηθεί ένα γαμήλιο μεσημεριανό τραπέζι με φίλους και συγγενείς και με το ερωτευμένο νιόπαντρο ζευγάρι να ξεκινά τον έγγαμο βίο τραγουδώντας: «Μού’χεις ζαλίσει το κεφάλι, πάψε τη γκρίνια τη μεγάλη, σαν ξημερώσει θα τα πούμε, σβήσε το φως να κοιμηθούμε».

Με πολύ χιούμορ και εντελώς ακομπλεξάριστοι, η Ελευθερία και ο Γιάννης ντύθηκαν νύφη και γαμπρός για τη σκηνή και πριν αρχίσει το γύρισμα, βγάλαμε και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία. Το τραγούδι το κρατάμε για προσεχή ανάρτηση.

untitled


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ελευθερία Αρβανιτάκη
Γιάννης Πάριος
Γιώργος Παπαστεφάνου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551