Αναζήτηση
Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ανώριμος; | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ανώριμος;
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015
22:30


Σε συνέντευξη που έδωσε προσφατα, αναφέρθηκε στους φόβους του.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης δηλωσε:

«Πιο πολύ με φοβίζει η ευκολία με την οποία τοποθετείται ο κόσμος σήμερα. Εγκυμονεί κινδύνους - αφέλεια, επιπολαιότητα, κενότητα ως προς το περιεχόμενο. Πρέπει να εμβαθύνουμε στα πράγματα, κυρίως στα καλλιτεχνικά, και να κάνουμε μια περαιτέρω ανάλυση»

«Είναι μια γενιά, η δική μου, που πιστεύω ότι θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο, αλλά δεν ξέρω αν γνωρίζει πώς. Και εδώ είναι η μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι να βρεθούν ο τρόπος και ο δρόμος. Αυτό που με ανησυχεί στη γενιά μου είναι κατά πόσο έχουμε μάθει να δουλεύουμε με συλλογικότητα και ομαδικότητα. Να προβάλλουμε κάτι υψηλότερο από το "εγώ" μας για το μέλλον. Αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε. Αναρωτιέμαι πώς θα ωριμάσουμε, γιατί η προηγούμενη γενιά είχε μια λανθάνουσα παιδικότητα, που όταν μεταφράζεται σε παλιμπαιδισμό, γίνεται επικίνδυνο».

«Ελπίζω να λειτουργήσουμε πιο ώριμα και με περισσότερο ορθολογισμό, χωρίς ωστόσο να αποκλείσουμε το θυμικό και το συναίσθημα. Αυτό είναι το στοίχημα. Νουνεχείς και ονειροπόλοι: Να ισορροπήσουμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο, μαζί με συλλογικότητα».



Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κωστής Μαραβέγιας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551