Αναζήτηση
Ο Γιάννης Πλούταρχος στηρίζει τα παιδιά του Greek Idol | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Γιάννης Πλούταρχος στηρίζει τα παιδιά του Greek Idol
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010
14:06
Από τις 20 Αυγούστου, ο Γιάννης Πλούταρχος ανεβαίνει Θεσσαλονίκη έχοντας στο σχήμα του, το συγκρότημα Μέλισσες, τη νικήτρια του Greek Idol, Βαλάντω Τρύφωνος, και δύο παιδιά που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο παιχνίδι με τις φωνητικές τους ικανότητες, τη Νικόλ Παπαριστοδήμου και τον Στέργιο Νταουσανάκη.

Η Βαλάντω, η μεγάλη νικήτρια του talent show του Alpha συνεχίζει την πολλά υποσχόμενη πορεία της κάνοντας συνεχώς σημαντικά βήματα, έχοντας σαν στόχο την κατάκτηση της κορυφής και πυξίδα την αγάπη της για το τραγούδι. Ένα δείγμα είναι το πρώτο της τραγούδι «Στη δίπλα θέση», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραϊτη, που έχει κάνει αίσθηση και ακούγεται συνέχεια από τα ραδιόφωνα καθώς έχει αγαπηθεί πολύ από τους ακροατές.

Μετά από την επιτυχημένη της συμμετοχή σε συναυλία της Άννας Βίσση, στην Κύπρο, η Βαλάντω ετοιμάζεται να κάνει και πάλι την έκπληξη με αυτή την ξεχωριστή συνεργασία καθώς θα σταθεί δίπλα σε έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερα αγαπητό ερμηνευτή, με μεγάλη καριέρα και δεκάδες πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, τον Γιάννη Πλούταρχο.

Από τις 20 Αυγούστου λοιπόν, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο πρώτος καλεσμένος των εντυπωσιακών live του «Greek Idol», θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, έχοντας δίπλα του το συγκρότημα Μέλισσες και τρία από τα πιο ταλαντούχα παιδιά του Greek Idol. Η συνεργασία τους αυτή θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο στην Αθήνα!

Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Πλούταρχος
Μέλιssες
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551