Αναζήτηση
Ο Αντώνης Καρυστινός είναι φουλ ερωτευμένος | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Αντώνης Καρυστινός είναι φουλ ερωτευμένος
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015
21:30


Ο Αντώνης Καρυστινός σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, αναφέρθηκε στη σύντροφό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Η ανία και η πλήξη είναι ανθρώπινα, οπότε είναι εύκολο κάποιος να βαρεθεί. Είναι ιδανικό το «για πάντα». Είναι ωραίο να υπάρχει ένα ζευγάρι που θα πει «έχουν περάσει σαράντα χρόνια και είμαστε ερωτευμένοι». Θα ήθελα να μου συμβεί. Οπότε, στην ουτοπία ενός ζευγαριού που είναι δεκαετίες μαζί και ερωτευμένοι επενδύω κι εγώ στο όνειρο» δήλωσε στο Εγώ και συνέχισε:

«Ο ηθοποιός είναι μοναχικός και ατομιστής. Σκέπτεται συνέχεια τον εαυτό του. Πολλές φορές μπορεί να πει «σήμερα ξύπνησα στραβά» ή «με ενοχλεί η φωνή μου, σκέπτομαι το ρόλο». Είναι πράγματα αδιανόητα. Μπορεί να περάσουν δεκαετίες και να τα συνειδητόποιήσει μετά. Έβλεπα πρόσφατα μία ταινία όπου ο ήρωας, που υποδύονταν, έναν ηθοποιό, στο τελευταίο γράμμα που έστειλε στον πατέρα του έγραφε: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο και σκληρό είναι να παίξεις τον Μάκβεθ» βρήκε αυτό το γράμμα όταν είχε πεθάνει ο πατέρας του.

Τότε άνοιξε μια ρωγμή μέσα του
όταν συνειδητοποίησε τι έστειλε σε έναν άνθρωπο που πέθαινε, και μάλιστα στον πατέρα του. Ο ηθοποιός σκέπτεται συνέχεια τον εαυτό του. Αυτό που ουσιαστικά με μαθαίνει η σύντροφος μου κάθε ημέρα είναι να μη βλέπω μόνο τον εαυτό μου, αλλά να βλέπω ότι υπάρχει και ένας άλλος άνθρωπος. Ο άνθρωπος σου είναι αυτός που γνωρίζει καλά ότι έχεις ζήσει και κάποια άλλα πράγματα έξω από το θέατρο»


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Αντώνης Καρυστινός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551