Αναζήτηση
Νούμερα και Πρεμιέρες! | iShow.gr
Ειδήσεις
Νούμερα και Πρεμιέρες!
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014
21:04
Η νέα σεζόν ξεκίνησε, μια προς μια η πρεμιέρες των εκπομπών πραγματοποιούνται και μαζί τους κριτικές για το πώς τις είδαμε, κριτικές για τα νούμερα, το στούντιο τους παρουσιαστές, κριτικές που θα μείνουν στην ιστορια.
Και αφού η Lady Gaga έφυγε ποια απο τα μέρη μας θα πνίξω τον καημό μου κάνοντας σας μια μίνι-ανασκόπηση για τις μέχρι τώρα πρεμιέρες.
Τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ πιο στενά τα της τηλεόρασης έχω καταλάβει ενα πράγμα , οι πρεμιέρες είναι πρεμιέρες ( εντάξει σοκαριστίκατε το ξέρω ). Το πως θα πάει μια πρεμιέρα είναι θέμα πολλων παραμέτρων, όπως η πρώθηση , το πόσο καινούριο είναι το προϊόν , ποιος το παρουσιάζει , σε ποιό κανάλι βρίσκεται η εκπομπή και πολλά άλλα...
Ας τα πάρουμε απο την αρχή, απο τις πρώτες πρεμιέρες της προηγούμενης εβδομάδες με δυο εκπομπές που τελικά δεν πολυ μοιάζουν όσο φυσικά το περιμέναμε. Το happy day στον alpha έκανε μια πολυ καλή πρεμιέρα σημειώνοντας 17,4 % στο σύνολο του κοινού και 26,1 στο 15-44 δυνεχίζοντας την περσινή δυναμική που είχε.

Και η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη όμως φάνηκε να έχει μια πολύ καλή πρεμιέρα με μεγάλες προοπτικές σε ένα μικρό ακόμη κανάλι. Η εκπομπή "με το Καλημέρα " κατάφερε να συγκεντρώσει 7% και γύρω στο10% στους νέους , ποσοστά πάρα πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς την δυναμική του καναλιού . Και οι δυο εκπομπές μάλιστα φάινεται πως μπορούν να κρατήσουν το κοινό τους αφού χθές με ολοκληρωμένο ανταγωνισμό το happy day κατάφερε το 16,7 στο σύνολο και 25 στο νεανικο αλλά και η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη έκανε 7,9 και 9,2.
Λίγες μέρες αργότερα έκανε την είσοδο της στο τηλεοπτικό τοπίο η νέα εκπομπή του alpha με ΚΕΝΤΡΙΚΗ παρουσιαστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου , ναι η Κωνσταντίνα έγινε κεντρική σε μια εκπομπή με τίτλο "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" , η εκπομπή δεν φάνηκε να εντυπωσίασε την πρώτη ημέρα προβολής της αφού το 17,9 στο σύνολο και 18, 9 στο νεανικό δεν είναι και τα πιο ιδανικά νούμερα για πρεμιέρα με τέτοια προώθηση και την υπερτάλαντη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τιμόνι της
Την ίδια ώρα στον κανάλι Ε η Κατερίνα Καραβάτου μετά του συζήγου της Κρατερού κατάφεραν με την εκπομπή " Στα καλά καθούμενα" το ικανοποιιτικό για τον σταθμό 9,2 και 7, 4 αντίστοιχα.
Και μέχρι εδω θα ήμασταν κάλα έλα όμως που ήρθε και η επόμενη μέρα η Κυριακή και εκεί έγινε η ανατροπή . Το σπιτάκι της Κωνσταντίνας φάνηκε να αδειάζει και σημείωσε την δεύτερη κι όλας μέρα προβολής του το χαμηλό 11,2% και 13% κι αν μέναμε μόνο σε αυτό αντέ λες κάτι γίνεται έλα όμως που στο απέναντι σπίτι "στα καλάκαθούμενα " έκαναν ενα ωραιότατο 14 και 12.6 και έφεραν την ανατροπή που όλοι λίγο πολύ περιμέναμε αλλά όχι τόσο σύντομα.
Τρεις εκπομπές και μια σειρά έκαναν πρεμιέρα χθές Δευτέρα κι ας ξεκινήσω πρώτα απο την νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Ρουά - Ματ , η οποία δεν έφερε μεγάλα ποσοστά και σημείωσε 12,9 και 10,4 στο νεανικό . Ποσοστά πολύ χαμηλά αλλά επιτρέψτε μου να πώ οτι δεν έγινε και μεγάλη προώθηση γι αυτή την σειρά οπότε ας της δώσουμε λίγακι χρόνο. Προσωπική μου άποψη παντώς είναι οτι η σειρά έχει ενδιαφέρον και αξίζει να παει καλύτερα.
Και αφού το πήρα ανάποδα να πώ πρώτα για την επιστροφή του Φώτη και της Μαρίας που φέτος μας καλησπερίζουν στις 4, η εκπομπή χθές κατάφερε να αποσπάσει μέγαλα ποσοστα κάνοντας 20,5 και 18,8 σε μια εκπομπή που δεν άλλαξαν και πολλά αλλά φάνηκε οτι ο κόσμος είναι ικανοποιημένος.
Λίγο χαμηλότερα ήταν τα ποσοστα για την "Μια" Τατιάνα Στεφανίδου σε μια ολοκαίνουρια εκπομπή που κατάφερε να αποσπάσει 18.5% και 19.1% στο 15-44 άφηνοντας ερωτηματικά για τη πορεία της.
Τέλος χθές το πρωί είχαμε και την επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος φαίνεται να μην λέει να αφήσει την πρωτιά ούτε και φέτος αφού στην πρεμιέρα του κατάφερε να κάνει 28.1 στο σύνολο και 16.6 στο νεανικό όπου εκεί έμεινε δευτερος απο την νεανική εκπομπή της Σταματίνας.
Οι πρεμιέρες τελικά είναι πρεμιέρες , τα πράγματα θα στρώσουν πολύ αργότερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ήδη ένα δείγμα της δυναμικής των εκπομπών.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551