Αναζήτηση
Νότης Σφακιανάκης: «Η Βανδή με προσέβαλε. Να μου ζητήσει συγγνώμη» | iShow.gr
Ειδήσεις
Νότης Σφακιανάκης: «Η Βανδή με προσέβαλε. Να μου ζητήσει συγγνώμη»
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
10:31

Αίσθηση και ποικίλες αντιδράσεις είχε προκαλέσει η αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη μετά από δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής, γεγονός για το οποίο ο τραγουδιστής κλήθηκε να μιλήσει, στη συνέντευξή του στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα το 2013, λίγες ημέρες πριν οι δύο τραγουδιστές κάνουν πρεμιέρα, με την Δέσποινα να «καρφώνει» τον συνάδελφό της μέσω Facebook, γράφοντας, μεταξύ άλλων:

«διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν» και επισημαίνοντας ότι οι γονείς της ήταν μετανάστες.

«Εγώ δεν είμαι παιδί μεταναστών, υπήρξα ο ίδιος μετανάστης!», τόνισε ο Νότης, απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για την ρήξη με τηνσυνάδελφό τουκαι ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν μιλήσει από τότε.

«Τι να της πω; Εκείνη πρέπει να έρθει να μου πει “συγγνώμη”. Επιβάλλεται να μου πει “συγγνώμη!”. Όταν κάνεις λάθος αυτό πρέπει να κάνεις, για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες, για να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει», συνέχισε.

Όπως πρόσθεσε, οι πολιτικές απόψεις δύο ανθρώπων δεν έχουν σχέση με την εργασία τους και κατέληξε:

«εσύ, εξάλλου, δεν είσαι πολιτικοποιημένο πρόσωπο, το έχεις δείξει. Εγώ είμαι πολιτικοποιημένος και το έχω δείξει από την αρχή της καριέρας μου. Γιατί το παρακάμπτεις; Γιατί το παραβλέπεις; Τώρα με γνώρισες; Χρόνια με ξέρεις… Σαφώς και με προσέβαλε!».

PEOPLEGREECE.COM


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Νότης Σφακιανάκης
Δέσποινα Βανδή
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551