Αναζήτηση
Νέο ξεκατίνιασμα: Η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς λόγο "στολίζει" την Ράνια Κωστάκη μπας και λάβει απάντηση και γίνει ντόρος. | iShow.gr
Ειδήσεις
Νέο ξεκατίνιασμα: Η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς λόγο "στολίζει" την Ράνια Κωστάκη μπας και λάβει απάντηση και γίνει ντόρος.
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014
09:35
Την αντίδραση του ζευγαριού στο τελευταίο live του J2US αλλά και τις μετέπειτα δηλώσεις τους για την κριτική επιτροπή του show σχολίασαν οι Δέστες τους!

«Η Ράνια πάει καλά; Η Ράνια έχει να δει τηλεόραση τουλάχιστον μία εικοσαετία; Γιατί αυτά τα κάναν στα πρώτα ριάλιτι για να γίνει ντόρος. Τι βγαίνεις και λες εγώ θα έφευγα αλλα δε θα φύγω. Αφού δε θα φύγεις γιατί μας λές θα έφευγα; Κι άμα φύγετε ο κόσμος θα τα καταφέρει, έχουμε ξεπεράσει σα λαός πολλά προβλήματα» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Να σας πω και κάτι; Μη φανεί κακία αυτό που θα πω, αλλά θα το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται. Επίσης, δεν είναι να πεις ένας παρουσιαστής που είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο, που τον ξέρει πολύ καλά ο κόσμος και βγαίνει και λέει εγώ το κάνω για τον κόσμο. Δεν είναι η Μενεγάκη ας πούμε. Δηλαδή είναι ένα πρόσωπο που την ξέρει ο κόσμος γιατί ακούει ραδιόφωνο, αλλά ίσως ο τηλεοπτικός κόσμος να μην την ξέρει και τόσο καλά για να βγει να πει αυτή την ατάκα»

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καινούργιου
Ράνια Κωστάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551