Αναζήτηση
Νέα σειρά Ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ! | iShow.gr
Ειδήσεις
Νέα σειρά Ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ!
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014
19:35


Με τη φωνή του διάσημου ηθοποιού Russell Crow το ντοκιμαντέρ «DISCOVERY ATLAS» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Αυγούστου ξεναγεί τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στις πιο όμορφες γωνιές του πλανήτη.

Η νέα σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ του Discovery Channel σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.00.

Με οδηγούς ντόπιους κατοίκους έρχονται οι τηλεθεατές σε επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό χωρών όπως η Αυστραλία, η Ινδία, η Νότια Αφρική, η Βραζιλία και η Ρωσία, για να ανακαλύψουν τί είναι αυτό που κάνει κάθε τόπο πραγματικά μοναδικό.

Στο πρώτο επεισόδιο με αφηγητή, τον ηθοποιό Russell Crow πηγαίνουν στην Αυστραλία.

Παρουσιάζουν την πραγματική ταυτότητα ενός νέου έθνους, με μακραίωνη, παρ’ όλα αυτά, ιστορία. Ξεναγοί, ένας Αβορίγινας που προσπαθεί να κρατήσει επαφή με τις παραδόσεις της φυλής του, ένας επαγγελματίας κολυμβητής και ένας κτηνοτρόφος.

Στο επεισόδιο της Κυριακής ταξιδεύουν στην Ινδία, τη δεύτερη πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη οικονομία του κόσμου, που φιλοξενεί το ένα έκτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Παρατηρώντας από κοντά τις ζωές διαφορετικών ανθρώπων από διάφορα μέρη της Ινδίας θα μπορέσουμε να καταλάβουμε καλύτερα την καρδιά αυτού του τεράστιου κράτους. Θα γνωρίσουμε λοιπόν την Geeta, που διοργανώνει τους πιο πολυτελείς αλλά ταυτόχρονα και παραδοσιακούς γάμους για τους πελάτες της, τον Jyoti που συμμετέχει με το πλεούμενό του στις θρησκευτικές τελετές που γίνονται στον ποταμό Γάγγη, και τον 9χρονο Anuj, ο οποίος εκπαιδεύεται για να γίνει δάσκαλος-γνώστης των παραδοσιακών θρησκευτικών κειμένων.


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551