Αναζήτηση
Νατάσσα relax, δεν σε είπαν και καμπούρα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Νατάσσα relax, δεν σε είπαν και καμπούρα!
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014
19:05
Το Σάββατο το βράδυ, χάρη σε ένα δημοσίευμα της Real News το internet πλημμύρισε από την είδηση που ήθελε τη Νατάσσα Μποφίλιου και το Μύρωνα Στρατή να είναι ζευγάρι.

Την επόμενη ημέρα αμφότεροι οι καλλιτέχνες διέψευσαν την είδηση μέσω των σελιδών τους στο Facebook.

Η απάντηση του Μύρωνα Στρατή ήταν λακωνική και σαρκαστικά χιουμοριστική:

«Θαυμάζω πολύ τη Νατάσσα Μποφίλιου. Δυστυχώς έχουμε να βρεθούμε πάνω απο δυόμιση χρόνια. Ευχαριστώ τη Real news για το απίστευτο εξώφυλλο.»

Η Νατάσσα Μποφίλιου μάλλον ενοχλήθηκε παραπάνω καθώς έγραψε ένα κείμενο ποταμό στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων για τις «ασχήμιες» που γράφουν για εκείνη. Αν και η ίδια σχολιάζει οτι η είδηση για το δεσμό την αφήνει αδιάφορη και τη θεωρεί κάτι το φαιδρό, η ένταση του κειμένου της μοιάζει να τη διαψεύδει.

Τι ασχήμιες, τι προσβολές και πόση χυδαιότητα έχει δεχτεί κατά καιρούς

Η αλήθεια είναι πως πράγματι η τραγουδίστρια έχει βρεθεί στο στόχαστρο, ειδικά όταν είχε σχολιάσει αρνητικά την άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, ακροδεξιές εφημερίδες την διέσυραν με σειρά υβριστικών δημοσιευμάτων, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να δεχτεί μέχρι και απειλές. Είναι λογικό λοιπόν να έχει μια παραπάνω ευαισθησία όταν γράφεται για εκείνη κάτι. Και αν το κείμενο της ερχόταν σαν απάντηση σε αυτές τις πραγματικά χυδαίες επιθέσεις δεν θα προξενούσε καμία εντύπωση και θα ήταν και επιβεβλημένη.

Η αφορμή για το τωρινό της ξέσπασμα όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τη βαρύτητα του κειμένου που έγραψε. Σε μια εποχή όπου άνθρωποι διασύρονται καθημερινά, κατηγορούμενοι για ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος μέχρι τον εκμαυλισμό ολόκληρων γενεών, το να θεωρεί κανείς ασχήμια και χυδαιότητα μια είδηση που απλά τον θέλει ερωτευμένο είναι λίγο υπερβολικό.

Αν η Νατάσσα Μποφίλιου απελπίζεται επειδή της χρέωσαν ένα δεσμό που δεν υφίσταται, άλλα πρόσωπα της showbiz που εδώ και δεκαετίες «διασύρονται» με τον ίδιο και τρις χειρότερο τρόπο πως θα έπρεπε να αντιδράσουν, πηδώντας από το παράθυρο;

Στο κάτω κάτω, οτι τα έχει με το Μύρωνα Στρατή της γράψανε της Νατάσσας, όχι με τον Δήμο Σταρένιο, δεν είναι και η πιο εφιαλτική προοπτική στον κόσμο ούτε είναι και κανένα έγκλημα. Θα μπορούσε λοιπον και εκείνη να το διαψεύσει με ελαφρύτητα ανάλογη της είδησης και να κρατήσει το ξέσπασμα της για μια σημαντικότερη στιγμή ακολουθόντας το παράδειγμα του Μύρωνα που επίσης πέρασε το καλοκαίρι διαβάζοντας ευφάνταστα πρωτοσέλιδα με πρωταγωνιστή τον ίδιο χωρίς ποτέ να αντιδράσει τόσο δραματικά…

Από τον Μιχάλη Αργυρόπουλο
Πηγή toratora.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551