Αναζήτηση
Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ήμασταν και πολύ φιλικοί μαζί της. Το παραδέχομαι! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ήμασταν και πολύ φιλικοί μαζί της. Το παραδέχομαι!
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
12:59

H εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή Celebrity Travel κατά την οποία η παρουσιάστρια είπε πολλές αλήθειες έγινε αφορμή για να απαντήσει σήμερα ηΝαταλία Γερμανού.

Η Ναταλία, μέσα από την εκπομπή της Επιτέλους Σαββατοκύριακο σήμερα το πρωί, θέλησε να επιβεβαιώσει αλλά και να θέσει σε αληθινή βάση τα γεγονότα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Οι άνθρωποι αλλάζουν. Ότι έχω να μοιραστώ για τα χρόνια του Alpha, τα χρόνια που ακολούθησαν και το πώς είμαστε σήμερα, τα έχω μοιραστεί με την Κωνσταντίνα γιατί εκείνη αφορούν, δεν αφορούν κανέναν άλλο.

Ποτέ δεν ήρθαμε σε σύγκρουση, ποτέ δεν τσακωθήκαμε, αλλά τον πρώτο χρόνο ήταν λίγο δύσκολο το κλίμα γιατί αισθανόμουν ότι ήταν διαρκώς σε άμυνα, επειδή ίσως ένιωθε ότι εκτός από τον Θέμη που ήταν πάντα πολύ φιλικός μαζί της, οι υπόλοιποι δεν ήμασταν και πολύ φιλικοί. Το παραδέχομαι. Ήμασταν αποστασιοποιημένοι, αυτή είναι η σωστή λέξη.

Πέρασαν πολλά κορίτσια από δοκιμαστικό, όπως η Ευαγγελία Αραβανή που ήταν για κάποιο διάστημα μαζί μας. Η Κωνσταντίνα το είχε κάνει το δοκιμαστικό της από την εκπομπή της Ελένης.

Ήταν ένα φοβισμένο κορίτσι, το οποίο τώρα δεν έχει καμία σχέση. Προϋπήρχε η Κωνσταντίνα στο κανάλι, μου τη σύστησαν σαν ένα πρόσωπο στο οποίο θέλουμε να επενδύσουμε.

Πάντως είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας τώρα, μιλάμε και θα χαρούμε πολύ να την φιλοξενήσουμε και στην εκπομπή».


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ναταλία Γερμανού
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551