Αναζήτηση
Nάντια Μπουλέ: Οι σκληρές δηλώσεις για τον Λιάγκα | iShow.gr
Ειδήσεις
Nάντια Μπουλέ: Οι σκληρές δηλώσεις για τον Λιάγκα
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
14:31

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στο περιοδικό People, λίγο πριν την πρεμιέρα του μιούζικαλ Grease στο οποίο πρωταγωνιστεί. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μαρίνο Βυθούλκα, η εντυπωσιακή performer ρωτήθηκε για την μακροχρόνια κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Νάντια Μπουλέ απάντησε:

«Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχαμε και ούτε έχουμε σχέσεις. Δεν γνωριζόμαστε για να υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Πρέπει να έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά σε μια εκδήλωση χωρίς καν να μιλήσουμε. Νομίζω πως όλο αυτό είναι από τη δική του μεριά και μόνο» ενώ δεν δίστασε να συμπληρώσει:

«Εξάλλου δεν έχει κάνει απαξιωτικά σχόλια μόνο για μένα. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει στηρίξει την καριέρα του στο να προσβάλλει τους άλλους ανθρώπους. Οπότε, αυτό που κάνει σε μένα δεν είναι κάτι ξεχωριστό, αλλά μέσα στο πλαίσιο της λογικής και της αισθητικής του».

Για την ιστορία, η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και της Νάντιας Μπουλέ κρατά εδώ και αρκετά χρόνια, όταν εκείνη ακόμα παρουσίαζε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Black Out» στο οποίο ο γνωστός παρουσιαστής σχολίαζε πολύ συχνά με αρνητικό τρόπο.

Τελευταίο «χτύπημα» του Γιώργου Λιάγκα στη διαμάχη τους ήταν όταν ο ίδιος, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπήες στον ΛΑΜΨΗ 92,3, χαρακτήρισε «κατάντια» για τον Πέτρο Κωστόπουλο να παίζει σε μιούζικαλ με τη Νάντια Μπουλέ, σχολιάζοντας τη συνύπαρξή τους στο "Grease" που θα ανέβει στο Passport από τις 22 Δεκεμβρίου.


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Νάντια Μπουλέ
Γιώργος Λιάγκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551