Αναζήτηση
Μονακό: Η Πάρις, η Έλλη και ο Αλβέρτος στον φιλανθρωπικό αγώνα της Formula 1 | iShow.gr
Ειδήσεις
Μονακό: Η Πάρις, η Έλλη και ο Αλβέρτος στον φιλανθρωπικό αγώνα της Formula 1
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015
20:42
Το γνωστό μοντέλο Ελλη Παπαγγελή βρέθηκε στο πριγκιπάτο και φωτογραφήθηκε με την Πάρις Χίλτον.

Ο παραδοσιακός φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των πιλότων της Formula 1 και αστέρων του παγκόσμιου αθλητισμού και όχι μόνο, που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό είχε άρωμα Χόλιγουντ και Ελλάδας. Η Πάρις Χίλτον και η Έλλη Παπαγγελή τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων που προτίμησαν να απαθανατίσουν τις δυο κυρίες παρά τις ντρίπλες και τα τάκλιν του Φελίπε Μάσα.



Από κοντά και ο μόνιμος θιασώτης του αγώνα πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ο οποίος φωτογραφήθηκε ουκ ολίγες φορές με την Πάρις Χίλτον.

Η Έλλη Παπαγγελή δεν έχασε ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με την Πάρις Χίλτον, η οποία λίγες ημέρες πριν είχε «χτυπηθεί» μέχρι τελικής πτώσης με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε δημοπρασία για μια τσάντα chanel μπλε Neoprene με νικητή τον Λεονάρντο, που προσεφερε 100.000 δολάρια.



Η Πάρις Χίλτον σε μια σύντομη συνομιλία που είχε με την Έλλη Παπαγγελή τη ρώτησε την καταγωγή της και όταν η Έλλη της απάντησε πως είναι από την Ελλάδα η Πάρις ενθουσιάστηκε ενώ της είπε πως στα μέσα Ιουνίου θα βρεθεί στη Μύκονο για να παίξει ως dj σε μαγαζί του νησιού.



Στα αγωνιστικά του φιλανθρωπικού αγώνα, η ομάδα των πιλότων της F1 ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την αντίστοιχη των αθλητών παγκοσμίου φήμης αλλά το αποτέλεσμα δεν χάλασε καθόλου τη διάθεση κανενός. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε δείπνο με ζωντανή μουσική.



Τις ημέρες που η Έλλη Παπαγγελή βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πόσο όμορφα πέρασε στο Μονακό.








Πηγή: protothema.gr

Σχετικά πρόσωπα
Έλλη Παπαγγελή
Πάρις Χίλτον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551