Αναζήτηση
Μιμή Ντενίση: Γιατί ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της Ρένας Δούρου; | iShow.gr
Ειδήσεις
Μιμή Ντενίση: Γιατί ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της Ρένας Δούρου;
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015
20:35
Η Μιμή Ντενίση πρωτοστατεί στον αγώνα διάσωσης του Πεδίου του Αρεως και ετοιμάζει μήνυση ακόμη και εναντίον της Ρένας Δούρου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι μία από τις πιο παλιές κατοίκους της περιοχής, βρίσκεται επικεφαλής της κινητοποίησης των κατοίκων που μένουν γύρω από το Πεδίον του Αρεως και πλέον έχουν απηυδήσει από τις συνθήκες που επικρατούν εκεί.
Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά, η ντίβα του θεάτρου καταγγέλλει πως τοξικομανείς και εγκληματικά στοιχεία το έχουν κατακλύσει απαγορεύοντάς τους στην ουσία ακόμη και να βγαίνουν από τα σπίτια τους, ενώ έχει μετατραπεί και σε πιάτσα για επαγγελματικά ερωτικά ραντεβού.
«Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα αλλά και η υγεία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας επειδή η πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε: «Το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Άρεως, ειδικά τις βραδινές ώρες. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στα δικαστήρια και ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν το αίτημά μας είναι σωστό και δίκαιο».
Μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια εξομολογήθηκε «Ούτε το παιδί μου ούτε και εγώ μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μόνες μας. Ενα βράδυ που γύρισα σπίτι βρήκα τέσσερα άτομα που έκαναν ναρκωτικά στον κήπο μου. Το θεωρώ τραγικό. Δηλαδή, στην Ελλάδα όπου κάποτε δεν κλειδώναμε τα σπίτια, τώρα φοβόμαστε ακόμη και στον κήπο μας»
Καταλήγοντας, η ίδια επεσήμανε «Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν δεν έκαναν τίποτα, αν εξαιρέσουμε την ανάπλασή του πριν από μερικά χρόνια -με περισσότερα από 9.000.000 ευρώ, τα οποία δόθηκαν από κονδύλια του ΕΣΠΑ- και όμως παρέμεινε αφύλακτο. Εχω πάει πολλές φορές στην Περιφέρεια για το πάρκο και έχω κουραστεί να πιέζω τους αρμοδίους να γίνει κάτι. Η Περιφέρεια στην οποία ανήκει δεν νοιάστηκε καν. Αν η σημερινή περιφερειάρχης έκανε μόνο αυτή τη δουλειά και ασχολιόταν σοβαρά με το Πεδίον του Αρεως θα γινόταν ηρωίδα».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μιμή Ντενίση βρίσκεται στη διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών μαζί με τον Σύλλογο Φίλων του Πάρκου, που αριθμεί 5.000 μέλη, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, η οποία είναι αρμόδια λόγω της θέσης της να αντιμετωπίσει την άθλια κατάσταση που «βασιλεύει» σήμερα στο πάρκο.
faysbook.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μιμή Ντενίση
Ρένα Δούρου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551