Αναζήτηση
Μη χανόμαστε: Αυτή είναι η νέα εκπομπή της Γερμανού | iShow.gr
Ειδήσεις
Μη χανόμαστε: Αυτή είναι η νέα εκπομπή της Γερμανού
Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014
20:04
Η Ναταλία Γερμανού είναι εδώ και λίγες μέρες στο "E TV", αφού τελικώς αποχώρησε από τον ΑΝΤ1. Και αυτή η μεταγραφή συζητήθηκε πολύ στα δημοσιογραφικά στέκια, όπως και το είδος της εκπομπής που θα κάνει στη νέα της τηλεοπτική στέγη.
Σύμφωνα με την ίδια που μίλησε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, η εκπομπή θα ονομάζεται "Μη χανόμαστε" και θα είναι εβδομαδιαία. Θα προβάλλεται κάθε Σάββατο. Η πρεμιέρα της εκπομπή θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του "E TV" και η παρουσιάστρια είναι πολύ χαρούμενη για το νέο της βήμα.
Η εκπομπή θα είναι αφιερωματική σε πρόσωπα τα οποία δεν τα βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση, αν και μας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν. Ανθρώπους που οι τηλεθεατές αγάπησαν πολύ στο παρελθόν, αλλά πλέον δεν τους βλέπουμε. Όπως είπε η Ναταλία, στην εκπομπή θα παρακολουθούμε τη ζωή τους σήμερα, πως περνούν, ενώ θα μιλούν γι' αυτούς πολύ γνωστά πρόσωπα της επικαιρότητας.
Εκτός από αυτό το concept η Ναταλία θα παρουσιάσει και άλλη μία εκπομπή, ένα τηλεπαιχνίδι που θα μοιράζει πολλά λεφτά και δώρα και θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ναταλία Γερμανού
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551