Αναζήτηση
Μερικοί ιδανικοί τρόποι για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας! | iShow.gr
Ειδήσεις
Μερικοί ιδανικοί τρόποι για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας!
Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014
15:36


Γυμνάζεστε τακτικά, προσέχετε την διατροφή σας, αλλά τα κιλά σας δεν λένε να μειωθούν; Μάλλον πρέπει να ρυθμίσετε από την αρχή τον μεταβολισμό σας!

Ορίστε μερικές συμβουλές για να τον κάνετε να επιταχύνει και να σας χαρίσει τα αποτελέσματα που θέλετε:

1. Να καταναλώνετε όσες θερμίδες χρειάζεται ο οργανισμός σας: Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πόσες θερμίδες καίτε ανά ημέρα σε κατάσταση αδράνειας. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε πόσες θερμίδες θα πρέπει να καταναλώσετε.

2. Συχνή άσκηση: Προσπαθήστε να γυμνάζεστε 4-5 φορές την εβδομάδα. Μόνο έτσι θα ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας. Επιπλέον, αυξάνοντας τη σωματική σας δραστηριότητα θα μπορειτε να καταναλώνετε και περισσότερες θερμίδες.

3. Όχι στο γιο-γιο: Το να παίρνετε και να χάνετε διαρκώς κιλά, σίγουρα δε βοηθά το μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και μείνετε σταθεροί όσο μπορείτε στην καθημερινή σας άσκηση.

4. Ναι στο πράσινο τσάι, στο νερό και στα μήλα με τη φλούδα: Αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για να θέσετε το μεταβολισμό σας σε λειτουργία.

5. Πρωτείνη πριν τον ύπνο: Ερευνητές διαπίστωσαν ότι η λήψη πρωτείνης πριν κοιμηθείτε βοηθά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Μισό γιαούρτι με λίγα λιπαρά ή ένα ποτήρι γάλα αποτελούν ιδανικές επιλογές.


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551