Αναζήτηση
Με ανακοπή καρδιάς μεταφέρθηκε η Αλεξία Αλεξιάδου στο ΚΑΤ | iShow.gr
Ειδήσεις
Με ανακοπή καρδιάς μεταφέρθηκε η Αλεξία Αλεξιάδου στο ΚΑΤ
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014
14:12


Επανήλθε και έπειτα από μία ώρα έπαθε δεύτερη ανακοπή οπότε και κατέληξε

Η εκπομπή «Μία» αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον διευθυντή της ιατρικής μονάδας στα επείγοντα περιστατικά κ. Γιώργο Μαχαιρά, ο οποίος εξήγησε πως η Αλεξία Αλεξιάδου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ανακοπή καρδιάς. Την διασωλήνωσαν αμέσως, κατάφεραν να την ανανήψουν, επανήλθε για λίγο, μόνο η καρδιά και όχι εγκεφαλικά, είχε σφυγμό για περίπου μια ώρα και μετά έπαθε την δεύτερη ανακοπή, όπου δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Σε λίγες ώρες συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Αλεξία Αλεξιάδου που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως θα γίνει η ταφή της στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Η Αλεξία Αλεξιάδου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή είχε δύο κόρες στις οποίες είχε ιδιαίτερη αδυναμία και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε αναφερθεί στα κορίτσια της μέσα από συνεντεύξεις. Κοντά τους στέκεται αυτές τις ώρες ο πατέρας τους και σύζυγός της αδικοχαμένης μαγείρισσας.

Ο Βαγγέλης Κιτσάκης, λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο στην σύζυγό του, ανάρτησε ένα μήνυμα στο διαδίκτυο στο οποίο ευχαρίστησε όσους στάθηκαν αυτές τις δύσκολες ώρες κοντά στην οικογένειά του.

«Εγώ και η οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράστασή σας στην τρομερή αυτή συμφορά που μας βρήκε. Όμως εμείς την Αλεξία πάντα θα την έχουμε κοντά μας γιατί ήταν το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου. Τώρα θα μας προστατεύει από ψηλά εκεί στις γειτονιές των αγγέλων. Καλό ταξίδι γλυκιά μου γυναικά ......δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και τα παιδιά σου θα τα βλέπεις να έχουν συνέχεια πρόοδο και να σου στέλνουν μόνο χαρές
.....Β.Κιτσακης».
Σχετικά πρόσωπα
Αλεξία Αλεξιάδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551