Αναζήτηση
Μάρω Λύτρα: Ο λόγος που έφυγε απο την Ελλάδα και πώς είναι η ζωή της σήμερα. | iShow.gr
Ειδήσεις
Μάρω Λύτρα: Ο λόγος που έφυγε απο την Ελλάδα και πώς είναι η ζωή της σήμερα.
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
18:34
Η Μάρω Λύτρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Εδώ Μόντρεαλ», αναφέρθηκε στους λόγους που εγκατέλειψε την Ελλάδα χωρίς καν να πάρει ένα CD μαζί της, στην απόφασή της –δίκοπο μαχαίρι να πάει στο «FameStory» και την καινούργια της επαγγελματική ιδιότητα, αυτή της νοσοκόμας.

«Είμαι εδώ, τώρα τι θα μου φέρει το μέλλον δεν ξέρω. Αυτό αποφάσισα και αυτό έκανα. Δύσκολο να το εξηγήσω. Ήταν μια απόφαση που δεν την πήρα εύκολα, δυόμιση με τρία χρόνια “έπαιζε” μέσα στο κεφάλι μου και τελικά γύρισα. Μου έλειπαν οι δικοί μου, εδώ γεννήθηκα, αυτή είναι η πατρίδα μου. Όταν η καριέρα και η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλες, όταν πας σπίτι νιώθεις μοναξιά», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Υπήρχαν στιγμές στη ζωή μου εκεί που ένιωθα απογοητευμένη στην Ελλάδα, με πολλά πράγματα. Ο χώρος αυτός δεν είναι εύκολος, είναι δύσκολος. Είμαι μια κοπέλα από το εξωτερικό με διαφορετική νοοτροπία, εκεί βρήκα μεγάλη δυσκολία. Κάποιοι μπορούν να πιστεύουν πως ήταν η δειλία, όμως για μένα ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου. Είχα κουραστεί, η νύχτα έχει αλλάξει, τα κέντρα δεν δουλεύουν όπως πριν, όπως τα χρήματα που έπεφταν, έφυγα πριν την οικονομική κρίση, σαν να είχα ευλογία και το ήξερα».

Για το «Fame Story» τόνισε: «Είναι δίκοπο μαχαίρι, μπορεί και να σε κάνει διάσημη και να σε καταστρέψει. Σε βλέπουν σαν προϊόν και σε πουλάνε όσο μπορούν. Και κάποια στιγμή τα περισσότερα παιδιά χάνονται, πουλάνε μέχρι ένα σημείο και μετά τέλος. Με όλα τα παιδιά σήμερα δεν έχω καμία επαφή. Δυστυχώς δεν έφυγα με CD μου, να το έχω να το δείξω κάπου. Έχεις extra να μου δώσεις;».

Τέλος αναφέρθηκε στην καινούργια επαγγελματική ιδιότητά της, αυτή της νοσοκόμας.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μάρω Λύτρα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551