Αναζήτηση
Μαριέλλα Σαββίδου: Τι της αρέσει και τι όχι στα «Καλημερούδια»; | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαριέλλα Σαββίδου: Τι της αρέσει και τι όχι στα «Καλημερούδια»;
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016
12:29

Η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου φέτος συμμετέχει στο πρωινό πρόγραμμα του Mega, με επικεφαλής τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Σε συνέντευξή της στη REAL μιλάει για την εκπομπή και αποκαλύπτει τι της αρέσει και τι όχι.

-Τι σου αρέσει στο «Καληµερούδια»;

«Κατ’ αρχάς, ως πρωινή εκποµπή, έχει µεγάλη θεµατολογία. Εµένα προσωπικά µού αρέσει να σχολιάζουµε κοινωνικά θέµατα. Με ενδιαφέρει αυτό το κοµµάτι περισσότερο. Επίσης, µου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, τα τραγουδιστικά, αλλά και αυτά όπου συµµετέχει ο κόσµος. Θεωρώ ότι έχουν πλάκα. Παράλληλα έχω µια ιδιαίτερη αδυναµία στη ζαχαροπλαστική, µάλλον επειδή µου αρέσει αυτός ο χώρος πιο πολύ από τη µαγειρική! Γενικώς, µου αρέσει το παρεΐστικο κλίµα, το οποίο νιώθω ότι δυναµώνει κάθε ηµέρα. Θα έλεγα ότι λιγότερο µου αρέσει το κουτσοµπολίστικο κοµµάτι της εκποµπής, διότι δεν είναι τόσο κοντά στη δική µου ψυχοσύνθεση».

-Πώς νιώθεις µέσα στη συγκεκριµένη παρέα;

«Είµαστε πέντε διαφορετικά άτοµα, τα οποία ουσιαστικά, αν εξαιρέσεις τη Ντορέττα Παπαδηµητρίου και τον Κώστα Μαρτάκη που ήταν φίλοι από πριν, οι υπόλοιποι γνωριστήκαµε τον Σεπτέµβριο, στα δοκιµαστικά. Αδιαµφισβήτητα η οµάδα ''χτίζεται'' σιγά σιγά. Πιστεύω, λοιπόν, πως η δική µας οµάδα έχει ξεκινήσει να ''χτίζεται'' και ήδη νιώθουµε πιο παρέα. Φυσικά, υπάρχει µεγάλος χώρος για περισσότερο δέσιµο».

-Σε επηρέασαν οι ανακατατάξεις της εκποµπής;

«Από τη στιγµή που δεν είχα κάποια ενηµέρωση από τη µεριά του καναλιού και από τους συνεργάτες µου, δεν είχα κανένα λόγο να ανησυχώ. Με την οµάδα έχουµε στενή επικοινωνία και συζητάµε οτιδήποτε µπορεί να αλλάξει ή να καλυτερεύσει. Πλέον πιστεύω ότι αυτό είναι ένα κοµµάτι της δουλειάς, το οποίο είναι εντονότερο στην εκποµπή, σε αντίθεση µε τον χώρο της ηθοποιίας».

-Η ενδυνάµωση της φιλίας έχει απόδοση και στο επαγγελµατικό αποτέλεσµα;

«Φυσικά. ∆ιότι όταν γνωρίζεις καλύτερα έναν άνθρωπο, καταλαβαίνεις περισσότερο το χιούµορ του, βρίσκεις τα κοινά σας σηµεία και δένεσαι περισσότερο. Αυτός, πιστεύω, είναι και ο λόγος που η πραγµατική παρέα αντικατοπτρίζεται στην τηλεόραση. Είναι σηµαντικό, πιστεύω, να υπάρχει χηµεία µεταξύ των συνεργατών και η χηµεία αυτή δεν καλλιεργείται από τη µία ηµέρα στην άλλη. Αντιθέτως, ''χτίζεται'' µε υποµονή και είµαι υπέρµαχος του να περνάς χρόνο µε την οµάδα σου εκτός δουλειάς».

-Τους «απέναντι» τους έχεις παρακολουθήσει;

«∆υστυχώς, φέτος οι ώρες που δουλεύω -το πρωί στην εκποµπή και το βράδυ στο θέατρο- δεν µου επιτρέπουν να παρακολουθώ πολλή τηλεόραση, και πέρυσι, λόγω των γυρισµάτων, είχα πολύ περιορισµένο χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, όταν καταφέρνω και βρίσκω χρόνο, νιώθω την ανάγκη να βγω έξω -είµαι κοινωνικό ον- και προτιµώ να βλέπω τους φίλους µου παρά να κάθοµαι σπίτι να βλέπω τηλεόραση».


Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μαριέλλα Σαββίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551