Αναζήτηση
Μαρία Σαράφογλου: Ποιο δελτίο ειδήσεων του Mega; Εδώ κινδυνεύει ο γάμος της! Tι έχει συμβεί; | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Σαράφογλου: Ποιο δελτίο ειδήσεων του Mega; Εδώ κινδυνεύει ο γάμος της! Tι έχει συμβεί;
Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014
13:35
Σύννεφα στον γάμο της Μαρίας Σαράφογλου. Η όμορφη δημοσιογράφος μπορεί να κερδίζει ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότερη αναγνώριση στον χώρο της δουλειάς της, ωστόσο όσον αφορά στα προσωπικά της ο γάμος της περνάει κρίση.

Η ταλαντούχα παρουσιάστρια ειδήσεων είναι παντρεμένη εδώ και μερικά χρόνια με τον συνάδελφό της Αντώνη Αλαφογιώργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα ρεπορτάζ και σιγά-σιγά το ειδύλλιο φούντωνε μέσα στα τηλεοπτικά πλατό.

Ο ΕΡΩΤΑΣ. Και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων. Δεν έχουν δώσει ποτέ τροφή για σχόλια, ενώ στη δουλειά τους θεωρούνται χαρισματικοί. Η Μαρία θαύμασε στον Αντώνη την ευστροφία και την ευγλωττία του, ενώ από τη μεριά του ο δημοσιογράφος βρήκε στο πρόσωπό της ένα σπάνιο... πακέτο προσόντων. Ομορφη, οξυδερκύς, δυναμική και καλλιεργημένη, δεν είναι και λίγα αυτά τα… όπλα στη γυναικεία φαρέτρα.


Ο δημοσιογράφος Αντώνης Αλοφογιώργος


Ετσι, το ζευγάρι γρήγορα πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώσει τις ζωές του. Καρπός του έρωτά τους είναι ο γιος τους, Δημήτρης, στον οποίο η Μαρία Σαράφογλου έχει τρελή αδυναμία. Ο ερχομός του τούς ένωσε ακόμη περισσότερο, ωστόσο η Μαρία άρχισε να στρέφει την προσοχή της κυρίως στο παιδί, μετά στη δουλειά της και τέλος στον σύντροφό της. Οι πρώτοι καυγάδες δεν άργησαν να ταράξουν την οικογενειακή τους θαλπωρή, παρ’ όλα αυτά πάντα επικρατούσε η λογική και έτσι βρισκόταν μια μέση λύση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η δημοσιογράφος σε παλιότερη συνέντευξή της έχει μιλήσει για τη σχέση της με τον σύζυγό της, λέγοντας πως είναι ο άντρας της ζωής της, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν επηρεάζει τη σχέση τους η δουλειά, δήλωσε: «Το καλό είναι ότι ανταλλάσσονται δημοσιογραφικές απόψεις, αν και τις περισσότερες φορές υπάρχουν παράλληλες εκτιμήσεις για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο μας. Το μεγάλο “δημοσιογραφικό” γεγονός στο σπίτι είναι η εξέλιξη του γιου μας, Δημήτρη! Καθετί που έχει να κάνει με αυτόν αποτελεί είδηση». Οσο για το αν νιώθει ενοχές που δεν αφιερώνει τον χρόνο που θα ήθελε στον γιο της, έχει πει:

«Οι απαιτήσεις είναι πολλές, και από το παιδί και από τη δουλειά, και προσπαθώ με κόπο να κρατήσω τις ισορροπίες. Σημασία έχει ο χρόνος που περνάω με τον γιο μου να είναι ποιοτικός».

Φαίνεται, όμως, πως αυτή την πίεση δεν άντεξε για πολύ η σχέση της με τον σύζυγό της, αφού και οι δύο είναι άνθρωποι καριέρας, ενώ η Μαρία Σαράφογλου σιγά-σιγά εξελίσσεται σε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ενημερωτικού τηλεοπτικού πεδίου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, εδώ και μερικούς μήνες το ζευγάρι ζει χωριστά, αν και βρίσκονται αρκετά συχνά λόγω του παιδιού.

ΣΚΕΠΤΙΚΗ. Η δημοσιογράφος είναι κλειστή και δεν ανοίγεται εύκολα για τα προσωπικά της, ωστόσο όσοι τη γνωρίζουν λένε πως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει το γλυκό της χαμόγελο, αφού την απασχολεί κάτι άλλο.

Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε πως αιτία της ρήξης στη σχέση του ζευγαριού ήταν ο ανταγωνισμός που είχε προκληθεί ανάμεσά τους, αφού η καριέρα της Μαρίας Σαράφογλου δείχνει να απογειώνεται.

Η Χιώτισσα δημοσιογράφος εργαζόταν στην ΕΡΤ από το 2000, ξεκινώντας από το ελεύθερο ρεπορτάζ. Εκεί γνώρισε και τον άντρα με τον οποίο τον Νοέμβριο του 2010 απέκτησαν έναν γιο. Αφού πέρασε στο τμήμα διεθνών ειδήσεων και στις εκπομπές «Πρώτη γραμμή», «Συμβαίνει τώρα», «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» και «Σάββατο-Κυριακή live», το 2006 κλήθηκε να αναλάβει την παρουσίαση δελτίων, ενώ διαδέχτηκε και την Πόπη Τσαπανίδου.

Εδώ και δύο χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Mega, που, από ό,τι φαίνεται τη στηρίζει αρκετά. Παρ’ όλα αυτά οι υποχρεώσεις της έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να αφήσει πίσω την προσωπική της ζωή.

Αν και ακόμη το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει στον αν θα λήξει οριστικά τη σχέση του, ο καθένας ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. Ωστόσο, άνθρωποι του στενού τους κύκλου λένε πως υπάρχει μεταξύ τους τόση αγάπη, που μάλλον όλα αυτά είναι μπόρα που θα περάσει.

Του Άρη Δρόσου
parapolitika

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Σαράφογλου
Αντώνης Αλαφογιώργος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551