Αναζήτηση
Μαρία Μπεκατώρου: Τι λέει για τα botox, τα καρντάσιανς αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Μπεκατώρου: Τι λέει για τα botox, τα καρντάσιανς αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014
19:04

Με αφορμή την πρεμιέρα των Καρντάσιανς που φέτος θα προβάλλονται ζωντανά, η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί, το ξεκίνημα της εκπομπής στον Αντ1, αλλά και τα botox.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μόλις άκουσα τα νέα, ενθουσιάστηκα γιατί η αλήθεια είναι ότι το ζωντανό πρόγραμμα είναι το είδος της τηλεόρασης που μου αρέσει. Έτσι έχω μάθει και ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι live πρόγραμμα. Σε τέτοιου είδους εκπομπές άλλωστε, όπως τα Καρντάσιανς, το live ταιριάζει περισσότερο. Και οι τρεις μας είμαστε πιο άμεσοι και επειδή βασιζόμαστε πολύ στην πλάκα και το χιούμορ, το live ενδείκνυται περισσότερο», είπε σχετικά με τα Καρντάσιανς στη Μαρία Κολλιάτσα και το περιοδικό Εγώ weekly.

Τι είναι αυτό που της λείπει πιο πολύ από τη ζωή της;

«Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη με όσα έχω στην καθημερινότητά μου. Θα ήθελα μόνο κάποια στιγμή ο Θεός να μου δώσει ένα παιδί για να μεγαλώσω την οικογένειά μου, χωρίς όμως εμμονές και υστερίες. Είμαι χαρούμενη και κάνω τον σταυρό μου γιατί δεν μου ήρθε τίποτα εύκολα. Δεν περίμενα ότι θα έχω αυτή την εξέλιξη και είμαι πολύ ευτυχισμένη που ο άντρας μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου είναι καλά. Μου λείπει ένα παιδί, αλλά όχι ότι θα τρελαθώ εάν δεν έρθει. Μακάρι να έρθει. Δεν παύω όμως να νιώθω πολύ τυχερή και να ελπίζω».

Όσο για το αν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει botox και ενέσιμα, η Μαρία Μπεκατώρου εκμυστηρεύτηκε:

«Συνέχεια κάνω botox και ενέσιμα. Το χειρουργείο φοβάμαι και εύχομαι αν φτάσω στο σημείο που να το χρειάζομαι, να έχει ανακαλυφθεί ένα μαγικό χάπι που θα το παίρνεις και θα δείχνεις δέκα χρόνια νεότερη. Το πρόσωπό μου με ενδιαφέρει να είναι καλό και ευτυχώς μέχρι στιγμής διατηρώ την εικόνα μου χωρίς να αλλάξω».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Μπεκατώρου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551