Αναζήτηση
Μαρία Αναστασοπούλου: ''Το να είσαι στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου...'' | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαρία Αναστασοπούλου: ''Το να είσαι στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου...''
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
19:28

Η Μαρία Αναστασοπούλου, που καθημερινά μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου παρουσιάζει το ΣΗΜΕΡΑ στον Σκάι με μεγάλη επιτυχία, μιλά στο 7 Μέρες tv...

Δεύτερη χρονιά με τον Δημήτρη Οικονόμου στο «Σήμερα». Έφυγε το άγχος;

«Έφυγε το άγχος της αρχής. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραμένει η αγωνία να είμαστε συνεπείς απέναντι στους ανθρώπους που μας επιλέγουν κάθε μέρα για την ενημέρωσή τους. Εκτός αυτού, το να είσαι στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου -κακά τα ψέματα-δημιουργεί ένα έξτρα άγχος για να είσαι καλά διαβασμένος και αξιοπρεπής».

Ήταν δημοσιογραφικό σας όνειρο να βρεθεί στο τιμόνι μιας τέτοιας εκπομπής;

«Είναι από τα όνειρα που δεν ''τολμά'' να ονειρευτεί ένας δημοσιογράφος στο ξεκίνημά του. Γιατί - ειδικά στην αρχή-φαίνεται μακρινό και ακατόρθωτο. Από μικρή παρακολουθούσα ενημερωτικές εκπομπές, όμως ειδικά μια τόσο πρωινή εκπομπή είναι εξαιρετικά απαιτητική, γρήγορη και απρόβλεπτη! Το πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα είναι μια καθημερινή μάχη».

Αν η πρόταση για την παρουσίαση είχε έρθει πρώτα από άλλο κανάλι, θα είχατε δεχθεί;

«Η δουλειά είναι δουλειά. Παρότι το δέσιμό μου με τον ΣΚΑΪ είναι χρόνια τώρα δεδομένο. Στον συγκεκριμένο σταθμό μού έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες και μάλιστα από μικρή ηλικία- οπότε δεν χρειάστηκε στην πράξη να αντιμετωπίσω ένα τέτοιο δίλημμα».

Μπαίνετε πολύ νωρίς στο στούντιο. Αυτή η καθημερινότητα έχει αλλάξει τη ζωή σας;

«Εκ των πραγμάτων, όταν ξυπνάς στις 03:45, είναι δεδομένο ότι η ζωή σου αλλάζει. Από τη Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη οι βραδινές έξοδοι είναι σχεδόν απαγορευτικές. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν οι Παρασκευές και τα Σάββατα για να κάνεις όσα θες. Α! Και το σημαντικότερο! Ο ύπνος στις 21:15 μετά τα δελτία είναι μονόδρομος».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Αναστασοπούλου
Δημήτρης Οικονόμου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551