Αναζήτηση
Μάκης Πουνέντης: Όποιος πει ότι δεν τον νοιάζουν τα νούμερα είναι υποκριτής | iShow.gr
Ειδήσεις
Μάκης Πουνέντης: Όποιος πει ότι δεν τον νοιάζουν τα νούμερα είναι υποκριτής
Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014
15:33
Ο Μάκης Πουνέντης μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα και τα νούμερα τηλεθέασης.

Πώς νιώθεις στον Σκάϊ;

Είχα κάνει έρευνα αγοράς. Εκεί έχει το πιο ωραίο εστιατόριο και την καλύτερη θέα.
Σημασία έχει να περνάς καλά σε μια δουλειά ή να κάνεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης και ας είναι πολεμικό το κλίμα; Καλά δεν είναι παιδική χαρά η τηλεόραση. Το θέμα δεν είναι να περνάμε καλά εμείς. Σημασία έχει να περνούν καλά και οι τηλεθεατές και να διασκεδάζουν μαζί μας. Όποιος πει ότι δεν τον νοιάζουν τα νούμερα είναι υποκριτής. Τη δουλειά αυτή την κάνουμε για να αρέσει στον κόσμο πρώτα από όλα. Εκεί κρινόμαστε.

Άρα πως νιώθεις που η εκπομπή κάνει δειλά ακόμα βήματα στον πίνακα των τηλεθεάσεων;

Σαφώς τα παρακολουθώ και με ενδιαφέρουν. Και θέλω να είμαι σε μια εκπομπή που πάει καλά. Δεν έχει σημασία εάν φωτογραφίζουν εμένα 'ή τους συναδέλφους μου.
Σημασία έχει ότι είμαι μέρος της εκπομπής και φέρω και εγώ ευθύνη. Από την άλλη όμως θα σου πω ότι πήγα στον ΣΚΑΊ, γιατί τα νούμερα δεν είναι αυτοσκοπός. Επέλεξα να πάω στο συγκεκριμένο κανάλι γιατί εκεί ήταν οι φίλοι μου,η Μαρία Ηλιάκη,η Μαίρη Κούσουλα ,η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Ο Σταμάτης Μαλέλης...Ένιωθα ότι το κλίμα θα ήταν εξαιρετικό. Γιατί και εγώ δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο. Άρα ναι, παίζει σημαντικό ρόλο το περιβάλλον.

Όταν λες δεν είσαι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο;

Σίγουρα δεν είμαι ο πιο χαλαρός άνθρωπος. Έχω εκρήξεις θυμού, με πιάνουν τα νεύρα μου,θέλω κάπου να ξεσπάσω. Άν ο άλλος παρεξηγείται με το παραμικρό δεν κάνουμε δουλειά.

Τελικά τα νούμερα είναι ή δεν είναι σημαντικά;

Είναι, αλλά δεν αποτελούν αυτοσκοπό, γιατί άλλο να είσαι στο πρώτο κανάλι και να έχεις το άγχος να πιάσεις το 20% και άλλο σε ένα κανάλι που ξέρεις ότι ο μέσος όρος του είναι μονοψήφιος


ΠΗΓΗ:ΕΓΩ

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μάκης Πουνέντης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551