Αναζήτηση
Μαίρη Συνατσάκη: Ο αποχωρισμός είναι ένα πένθος | iShow.gr
Ειδήσεις
Μαίρη Συνατσάκη: Ο αποχωρισμός είναι ένα πένθος
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014
22:34
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ήταν σήμερα το μεσημέρι η Μαίρη Συνατσάκη και μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή. Είπε ακόμα πως ήταν το πρώτο της καλοκαίρι χωρίς τον πρώην σύντροφό της.
«Δεν ήμουνα μόνη μου. Είχα πάρα πολύ καλούς μου φίλους δίπλα μου. Τέσσερις άνθρωποι που είναι πάντα εκεί για μένα. Πέρασα ήρεμα. Ήταν αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν. Είχα μια εβδομάδα και την πέρασα διαβάζοντας στο ξενοδοχείο. Βαριόμουν τόσο, που κάποια βράδια ούτε μέχρι το εστιατόριο του ξενοδοχείου δεν πηγαίναμε. Παίρναμε club sandwich στο δωμάτιο. Ουσιαστικά ήταν αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν. Γιατί 2-3 εβδομάδες δεν δούλευα. Δεν είχα πάει διακοπές. Ήμουν Αθήνα και δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι ώστε να αποσυνδεθώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Στόχος της ήταν να περάσει ένα καλοκαίρι ήρεμο, όπως είπε και η ίδια. «Ήθελα να είναι ένα ήρεμο καλοκαίρι και δεν αισθανόμουν την ανάγκη να αποδείξω σε κανέναν ότι είμαι πάρα πολύ σούπερ».
Άλλωστε πιστεύει πως «πρέπει να βιώσεις τα στάδια του αποχωρισμού. Είναι ένα στάδιο της ζωής σου που αν δεν το βιώσεις, θα το βρεις μπροστά σου! Ο αποχωρισμός είναι ένα πένθος. Η συντροφικότητα είναι μια συνήθεια που δεν μπορείς να αφήσεις εύκολα πίσω σου».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Μαίρη Συνατσάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551