Αναζήτηση
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: ΄΄Το the voice kids είναι παιδική πορνεία΄΄ | iShow.gr
Ειδήσεις
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: ΄΄Το the voice kids είναι παιδική πορνεία΄΄
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014
09:35

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τα ΕΛΤΑ με πρωτοβουλία του Νίκου Αλιάγα και της IFG, για να ενισχυθούν οικονομικά τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με την αγορά καρτ ποστάλ και γραμματοσήμων.

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Happy Day σχετικά με το The Voice Kids, δε δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του.

«Είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό που έλεγε ο συγχωρεμένος ο Μπονάτσος, στο “φύγε εσύ, έλα εσύ”. Αυτά τα παιδιά, τα περισσότερα δηλαδή από αυτά έχουν ταλέντο, κι όπως πήγαν, έτσι εξαφανίστηκαν. Ούτε τους πρώτους δε θυμόμαστε. Μόνο τρία άτομα θυμάμαι», είπε αυστηρά και συμπλήρωσε «Δεν το συζητάω για το talent show παιδιών. Αυτό είναι παιδική πορνεία, δεν το συζητάω. Οκ, ένας ενήλικας δική του απόφαση να πάει να συμμετάσχει, αλλά το παιδί; Δηλαδή να πάρω εγώ το παιδί μου και να το βάλω σε ένα τραπέζι να χορεύει τσιφτετέλια για να το βγάλουμε στην τηλεόραση; Θα αυτοκτονήσω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα δικά του παιδιά. Κανονικά θέλουν πολυβολισμό, σας το λέω έτσι ξεκάθαρα».

Peoplegreece

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551