Αναζήτηση:
Κώστας Φραγκολιάς: Υπάρχουν μια-δύο περιπτώσεις που υποπτεύομαι πως με έχουν απατήσει
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018
14:34


Σε ερωτήσεις περί... απιστίας απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς: Ο παρουσιαστής και πρώην μοντέλο με ιδιαίτερη ειλικρίνεια αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως από την ηλικία των 27 ετών μέχρι σήμερα δεν έχει απατήσει ποτέ! Προς τιμήν του ο γοητευτικός παρουσιαστής παραδέχτηκε ειλικρινώς πως παραμένει πιστός στις συντρόφους του.

Όταν όμως ρωτήθηκε, από το περιοδικό You, εάν έχει ο ίδιος απατηθεί, αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι πως ναι. Υπάρχουν μια-δύο περιπτώσεις που το υποπτεύομαι». Μάλιστα δεν έμεινε εκεί και αναφέρθηκε στο παρελθόν του.

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς και ήμουν κακό παιδί, απατούσα, έβγαινα, δεν με ένοιαζε ο άλλος, είχα και τη σχέση λίγο δεδομένη γιατί είχα μία κοπέλα που ήταν ξένη και έμενε μαζί μου οπότε την είχα “περικυκλώσει” κι εγώ -κακώς μεν- έκανα τη ζωή μου. Αυτή αποφάσισε παράλληλα με εμένα να δημιουργήσει άλλη σχέση. Χαίρομαι όμως που από τότε -20 χρόνια και βάλε- είναι με τον ίδιο εκείνο άνθρωπο. Αν με άφηνε για μία ξεπέτα θα με πλήγωνε, αλλά το γεγονός ότι βρήκε προφανώς τον άνθρωπο της ζωής της, εμένα με χαροποιεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.


Πηγή: peoplegreece.com


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.