Αναζήτηση
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η διαδικτυακή απάτη εις βάρος του που τον εξόργισε | iShow.gr
Ειδήσεις
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η διαδικτυακή απάτη εις βάρος του που τον εξόργισε
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015
21:28
Θύμα απάτης στο διαδίκτυο έπεσε οΚωνσταντίνος Μπογδάνος, καθώς επιτήδειος φαίνεται να δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό στοFacebookμε το όνομα του δημοσιογράφου και να ανήρτησε χυδαία status, με προσβλητικά σχόλια.

Φανερά ενοχλημένος ο παρουσιαστής της εκπομπήςΣΚΑΙ στις 6, σε χθεσινή του ανάρτηση ξέσπασε και αποκάλυψε ότι είχε ήδη κλείσει ραντεβού με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σήμερα, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό

«Το αληταριό της δραχμής έχει φτιάξει ψεύτικα προφίλ μου και κυκλοφορεί τέρατα. Αύριο έχω ραντεβού με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν έχω ξανακυνηγήσει άνθρωπο. Και μου έχουν κάνει αδιανόητα πράγματα. Τώρα όμως παράγινε. Επίσης, εφόσον υπάρχει δικηγόρος με χρόνο και μεράκι, επιθυμώ να ανοίξουμε μια μεγάλη υπόθεση και να κινηθούμε εναντίον καμιάς εκατοστής ατόμων για περιύβριση, συκοφάντηση και απειλή κατά της ζωής και της ακεραιότητας. Ο στόχος είναι να τους γδύσουμε, να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει διαδικτυακό ακαταλόγιστο και να προσφέρουμε τα χρήματα σε ιδρύματα».

Το πρωί της Παρασκευής 4 Ιουλίου, μάλιστα, με νέα του ανάρτησή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρέθηκε στηΓΑΔΑ, δημοσιεύοντας, παράλληλα, κι ένα απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε από χρήστη του Facebook.

faysbook.gr


Πηγή: newspiper
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551