Αναζήτηση
Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική του ζωή θα συζητηθούν | iShow.gr
Ειδήσεις
Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική του ζωή θα συζητηθούν
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
10:00

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή που δεν γνωρίζαμε.

Σε μία εξομολογητική συνέντευξη ο τραγουδιστής μίλησε για τις σχέσεις του, αλλά και για τους χωρισμούς του.

«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί.

Πριν από δυο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε ο προηγούμενος δίσκος μου “Όσα Νιώθω”, ουσιαστικά θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο. Έτρεχα με το promo του δίσκου, με το μαγαζί και τις λοιπές υποχρεώσεις μου και δεν έδωσα το βάρος που έπρεπε στη σχέση μου και κάπως έτσι την “πλήρωσε” η προσωπική μου ζωή.

Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα μπορούσα να πω ότι μάλλον κάτι δεν κάνω κι εγώ καλά. Θεωρώ πως στο μέλλον θα διαχειριστώ καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να το αξίζει και η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις βλέπω ότι θέλουν πολλή δουλειά και συμβιβασμούς, δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποια κοπέλα τη φύση της δικής μου δουλειάς».

Ο τραγουδιστής δεν πιστεύει στο «για πάντα».

«Είμαι πολύ ρομαντικός απλά δεν το εξωτερικεύω εύκολα. Συνήθως το ζω μόνος μου κι αν το εκφράσω θα είναι μετρημένες οι στιγμές έως και σπάνιες. Δεν πιστεύω στο “για πάντα μαζί”, γιατί δεν το βλέπω γύρω μου να συμβαίνει. Σήμερα οι σχέσεις καταρρέουν πολύ εύκολα όπως όλοι βλέπουμε. Ωστόσο, θα ήθελα να ζήσω το “για πάντα” με μία γυναίκα, να δημιουργήσουμε μαζί και να συμπορευθούμε. Μακάρι να είμαι τόσο τυχερός!», δήλωσε στο περιοδικό Down Town.

Ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή του.

«Ποιος δεν έχει προβλήματα στη περίοδο που ζούμε; Όλοι έχουμε προβλήματα, το θέμα είναι να μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και να προχωράμε. Κάποιος ίσως εύλογα να αναρωτηθεί και να πει “σιγά τα προβλήματα που έχει ο Αργυρός”, μπορεί να μην αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με τον διπλανό μου αλλά ο καθένας έχει και τα δικά του θέματα. Κανείς δεν ξέρει τι επικρατεί στο σπίτι του καθενός και τι άγχος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον καθένα μας».


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνος Αργυρός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551