Αναζήτηση
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ψυχή του posidoniou επιστρέφει δυνατά σε σχήμα «φωτιά»! | iShow.gr
Ειδήσεις
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ψυχή του posidoniou επιστρέφει δυνατά σε σχήμα «φωτιά»!
Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014
21:35


Από 25 Απριλίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός στοPosidonio! Μαζί του: Ελεάνα Παπαϊωάννου και Νικηφόρος.

ΟΚωνσταντίνος Αργυρός, από τηνΠαρασκευή 25 Απριλίουεπιστρέφει στοPosidonio.

Ύστερα από 12 μήνες εμφανίσεων που κέρδισαν τα πιο θετικά σχόλια και τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού, οΚωνσταντίνος Αργυρόςεπανέρχεται ανανεωμένος και με νέο πρόγραμμα στοPosidonioγια να ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Ενάμισι χρόνο μετά τον δίσκο«Παιδί Γενναίο», που τον καθιέρωσε ως τον πιο επιτυχημένο νεαρό λαϊκό τραγουδιστή κι από τον οποίο αναδύθηκαν οι επιτυχίες:

«Ποτέ ξανά»,«Μιανύχτα κόλαση»,«Παιδί γενναίο»,«Θα σ εκδικηθώ»,«Σταυρουδάκι»,οΚωνσταντίνος Αργυρόςκυκλοφορεί τώρα το νέο του άλμπουμ με τίτλο«ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ»από τηνCobaltMusic.Πρόκειται για έναν αυθεντικά λαϊκό δίσκο με 13 τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξολοκλήρου το γνωστό δίδυμο των επιτυχιών,Κυριάκος Παπαδόπουλος(μουσική) καιΗλίας Φιλίππου(στίχοι). Μόνη εξαίρεση το τραγούδι «Εμείς Δε ΘαΧωρίσουμε Ποτέ» για το οποίο έχει γράψει στίχους ηΝαταλία Γερμανού,η οποία είχε χαρίσει στονΚωνσταντίνοκαι την επιτυχία«Ποτέ ξανά». Από το άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» έχουν ήδη γίνει μεγάλες επιτυχίες τα δύο singles που προηγήθηκαν(«Να Της Πεις»&«Δεύτερη Φορά»). Ήδη ξεχωρίζει το «Εσένα Θέλω» ενώ δέκα ακόμη υπέροχα τραγούδια, τρυφερές μπαλάντες, δυναμικά λαϊκά και χορευτικά τραγούδια, συμπληρώνουν τονδίσκο της χρονιάς!

Μαζί του, ηΕλεάναΠαπαϊωάννουπου με την εμπειρία της και την ερμηνεία της δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και οΝικηφόροςπου έχει ξεχωρίσειως ερμηνευτής με εκφραστική δύναμη και με ευρεία γκάμα δυνατοτήτων έχοντας αποκτήσει το δικό του κοινό.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει οΒασίλης Θεοδωράκογλουενώ στο σχήμα συμμετέχουν: οΠάρις, ηΦανήΑβραμίδου, ηJosephine,oHarrisMos.

Η κάθε βραδιά στοPosidonioθα είναι κι ένα μοναδικό πάρτυ!

POSIDONIO

Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ. 210 8941033, 210 8941035



Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κωνσταντίνος Αργυρός
Ελεάνα Παπαιωάννου
Νικηφόρος Βυθούλκας
Πάρις (τραγουδιστής)
Φανή Αβραμίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551